Najväčšia online investičná konferencia je tu!

Aj tento rok sa môžete tešiť na už tradičnú Online investičnú konferenciu, ktorú každoročne organizuje brokerská spoločnosť XTB. Práve včera XTB oznámila, že konferencia sa koná v sobotu 25. 11. od 13.00. V tomto článku si v krátkosti zhrnieme všetko podstatné, čo o nadchádzajúcej konferencii vieme.

XTB sa dlhodobo profiluje nielen ako obyčajný broker či investičná aplikácia, cez ktorú môžete investovať či obchodovať na trhoch. Aktívne sa totiž snaží vzdelávať svojich klientov aj verejnosť, a to prostredníctvom článkov, ebookov, videí a pod. Do tohto edukačného repertoáru spoločnosti sa radí práve aj väčšia konferencia či menšie živé vysielania na YouTube.

Tohtoročná Online investičná konferencia bude opäť v niečom špeciálna. Môžeme sa totiž tešiť na zamerané panelové diskusie o konkrétnych sektoroch a populárnych firmách, ktoré v nich pôsobia. Nebude preto chýbať diskusia na tému BigTech spoločností (vrátane AI a semiconductors), dividendových spoločností (vrátane populárnych REITs) alebo firiem z energetického sektora. Čerešničkou na torte v programe konferencie potom bude posledná panelová diskusia, kde sa budú preberať skryté investičné príležitosti, ktoré aktuálne TOP investori vidia na trhu.

Z radov rečníkov stojí za zmienku napr. Jaroslav Brychta, bývalý hlavný analytik XTB, ktorý aktuálne spolupracuje s brokerom externe v rámci tvorby obsahu a pod. Práve Jarda bude diskutovať s Danielom Gladišom a Alešom Vávrom, teda s ostrieľanými investormi, na tému skrytých investičných príležitostí. Ďalej sa môžete tešiť na Dominika Stroukala, Annu Píchovú, Michala Semotana, ale aj Ondreja Koběrského, ktorý je československou jednotkou medzi finančnými YouTubermi.

Celý program konferencie, vrátane možnosti bezplatného prihlásenia, nájdete tu: https://sk.xtb.com/online-investicna-konferencia-2023

Kedy: sobota, 25. 11. 2023 od 13:00

Kde: neverejné živé vysielanie na YouTube kanáli XTB

Ako získať prístup: konferencia je zadarmo, stačí vyplniť formulár na webe XTB a odkaz na vysielanie Vám dorazí do mailu

S viac ako pätnásťročnými skúsenosťami je XTB jedným z najväčších burzovo obchodovaných brokerov na FX a CFD na svete.
Zdieľať
Komentáre