4 aplikácie na premastenie mozgových závitov

Možno pociťuje, že váš postreh, pamäť či vnímanie detailov už nie je také ostré ako kedysi. Otupenie mozgových závitov pozná každý z nás, preto sme sa rozhodli priniesť vám niekoľko nástrojov, ktoré vám pomôžu udržať mozog v kondícii. Pre príspevok sme zvolili len free aplikácie (čiže zdarma).

Začnime s aplikáciou Brain Trainer, ktorú sme si už v redakcii sami odskúšali. S istotou môžeme povedať, že aplikácia naozaj plní to, čo sľubuje. Matematické príklady, test na pamätanie obrázkov alebo telefónnych čísiel. Aj tieto cvičenia, ktoré obsahuje Brain Trainer vám pomôžu premastiť mozgové závity! Stiahnuť.

Na mentálne precvičenie vám poslúži aj aplikácia Memory Trainer, ktorá vám pomôže zlepšiť koncentráciu. Už samotné hodnotenia užívateľov prezrádzajú, že aplikácia naozaj pomáha.

S aplikáciou Lumosity Brain Trainer pre platformu iOS si mozog trénuje už viac ako 20 miliónov užívateľov. Ako sa uvádza na iTunes, na vývoji aplikácie spolupracovali svetoví neurológovia z tých najprestížnejších univerzít ako Stanford či Berkeley.

Pre oprášenie matematických zručností, zlepšenie koncentrácie a pamäte slúži aplikácia Math Genius Trainer.

Foto: Hey Paul Studios

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre