10 TOP článkov portálu investicne.sk v roku 2013

1. Článkom Investičných Novín s najväčšou čítanosťou sa v roku 2013 stal príspevok s názvom Chudobní sa vozia v Mercedesoch a smejú sa zľavám. Bohatí si krútia hlavami! Článok pojednáva o jednom z hlavných rozdielov medzi chudobnými a bohatými ľuďmi, a tým je postoj k výdavkom. Kým skutočne finančne nezávislí ľudia si luxusné doplnky doprajú ako posledné, chudoba po luxuse siaha ako prvom.

2. Ak vás zaujíma, v čom spočívajú hlavné rozdiely medzi bohatými a chudobnými, dozviete sa o nich v článku s názvom: V čom sa bohatí líšia od chudobných? Tu je 11 rozdielov!

3. Ak si myslíte, že na začatie biznisu ste ešte veľmi primladí a neskúsení, odporúčame prečítať si článok Miliónové biznisy, za ktorými stoja tínedžeri! Ide priam o neuveriteľné príbehy, ktoré sú dôkazom, že úspešnú firmu je možné vybudovať už vo veľmi mladom veku!.

4. Stále sa vám nedarí dosiahnuť stanovený cieľ? Možno vám chýba správne nakopnutie, vytrvalosť, prípadne sa len stačí stretnúť s tými správnymi ľuďmi. Hlavné dôvody, prečo sa vám úspech nedarí pevne chopiť do rúk, rozoberá článok 7 dôvodov, prečo ste stále nešťastní a bez peňazí!

5. O úspešných mladíkoch, ktorí nestoja za miliónovými, ale až miliardovými biznismi, pojednáva príspevok 7 mladíkov, ktorí vybudovali miliardové firmy. Článok hovorí o podnikateľoch mladších ako 30 rokov, ktorým sa podarilo niečo úžasné – každý z nich totiž vybudoval miliardovú firmu svetového formátu.

6. Chcete byť milionárom, no neviete ako na to? Možno vám pomôže článok 5 spoľahlivých spôsobov, ako zarobiť milión eur! Príspevok vykresľuje 5 možností, ako zarobiť rovný milión.

7. Hlavné princípy pre efektívne hospodárenie so svojimi peniazmi sme v polovici novembra rozoberali v článku 15 návykov, vďaka ktorým dostanete svoje osobné financie pod kontrolu.

8. Chcete robiť naozaj dobrý biznis? Tak si nechajte poradiť od svetoznámeho podnikateľa a vlastníka viac ako 400 biznisov, Richarda Bransona. V článku Richard Branson a jeho 5 pravidiel, ako robiť dobrý biznis, sa dozviete, ako svoje podnikanie robiť správne a doviesť ho k úspechu.

9. Článok 20 rokov sledovali amerických milionárov. Tu je 7 hlavných zistení! vychádza zo zhrnutia 20 ročného výskumu amerických boháčov, za ktorým stoja autori T. J. Stanley a W. D. Danko.

10. Desiatku najobľúbenejších článkov 2013 uzatvára prehľad investičných lekcií od tých najlepších investorov v histórii. O nesmrteľných radách najlepších finančníkov vôbec sa dočítate v príspevku:  10 investičných lekcií od tých najlepších v histórii!

xtb
Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre