Ponúkame tvorbu realitných webov a systémov pre realitky

Dnes je zrejme nemožné mať realitnú kanceláriu a ignorovať rastúci záujem o internetové dopyty. Mnohí z nás si pri skúmaní trhu sadnú za notebook a do vyhľadávača ťukajú spojenia ako „predaj bytov“, „domy na predaj“ a podobne.

Niet sa čomu diviť, veď internet nám umožňuje získať rýchly prehľad nielen o množstve realitných ponúk v danom regióne, ale aj o cenách konkrétnych nehnuteľností, či už domov, bytov alebo komerčných objektov. Rovnako, ako rastie využívanie internetových služieb, rastie aj ponuka a kvalita realitných serverov. Na trh prišli rôzne realitné servery, ktoré zgrupujú ponuky realiťákov a ponúkajú komplexné výsledky vyhľadávania.

Ak ste realitná kancelária a hľadáte niekoho, kto vám vypracuje realitný systém na mieru, ste na správnom mieste. Naša skupina e-zisk.sk vám ponúka webové stránky pre realitné kancelárie. Nejde o žiadne fixné a ťažkopádne systémy, keďže klientom ponúkame množstvo doplnkových funkcionalít a prispôsobení.

Okrem základných funkcionalít ako sú napríklad vyhľadávacie filtre, administrácia pre správu objektov či správa a kontá maklérov, môže vaša realitná webstránka obsahovať aj diskusné fórum, zobrazenie ponúk na mape či možnosť inzerovania (pre návštevníkov).

Ako sme už načrtli v úvode tohto príspevku, aj na slovenskom internetovom trhu pôsobí niekoľko realitných serverov (topreality, nehnuteľnosti a podobne), ktoré agregujú ponuky realitných kancelárií. Vďaka našim doterajším skúsenostiam vieme, že mnoho realitiek má záujem o export na tieto realitné stránky. S tým samozrejme počítame aj v našom online systéme, takže problémom nie je zapracovanie ani takýchto exportov na mieru.

Na záver príspevku si dovolíme rýchle predstavenie. Kto vlastne sme? E-zisk je zoskupením skúsených programátorov a grafikov, ktorí sa už niekoľko rokov venujú tvorbe webových aplikácií. Začínali sme s vývojom klasických webstránok a internetových obchodov, pričom dnes klientom dodávame komplexné riešenia na mieru.

V prípade, že vás naša ponuka na tvorbu realitných webstránok oslovila, neváhajte nás kontaktovať na stránkach e-zisk.sk. Ochotne vám poradíme s akýmikoľvek dotazmi.

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre