XTB Online trading konferencia 2024 prebehne už 23.3.

Na konci marca prebehne už tradičná XTB Online trading konferencia. Ako názov napovedá, jarná konferencia je sústredená predovšetkým na tému aktívneho obchodovania. Pokiaľ sa o trading zaujímate alebo by ste sa o tomto odvetví chceli dozvedieť viac, túto akciu by ste si nemali nechať ujsť!

Na čo sa teda môžeme tešiť? Tak ako každý rok poprední experti z československej tradingovej scény v rámci niekoľkých panelov preberú aktuálny stav na trhoch, aspekty obchodovania rôznych inštrumentov od akcií až po komodity, obchodné stratégie založené na fundamente a sentimente i techniky ako zlepšiť svoju výkonnosť. Nižšie prinášame kompletný program tohto ročníka:

  • 13:00 – 14:00

Pri grafoch to začína aj končí

Hostia: Ondrej Hartman, Patrik Klempár, Martin Klass

Grafy sú kľúčovou súčasťou tradingu, z tohto dôvodu sa aj prvá panelová diskusia bude sústrediť práve na ne. Hostia v tejto časti preberú, na čo sa zamerať a čo vo všeobecnosti na grafoch sledovať. Okrem toho budú tiež prebraté konkrétne situácie aj čo majú rečníci v hľadáčiku do budúcnosti.

  • 14:00 – 15:00

Bude 2024 rokom komoditných traderov?

Hostia: Petr Plecháč, Vojtech Slovák, Jiří Tyleček

Komodity sa stávajú medzi tradermi stále obľúbenejším inštrumentom. Táto kategória má ale mnoho špecifických vlastností a pravidiel. Z tohto dôvodu sa hostia v tejto časti zamerajú najprv na porovnanie tradingu komodít a akcií a potom sa zamerajú na konkrétne stratégie a komodity. Tešiť sa môžeme napríklad na zemný plyn, obilniny alebo zlato.

  • 15:00 – 15:30

Prestávka

  • 15:30 – 16:30

Analýza fundamentu a sentimentu pre trading

Hostia: Jan Růžička, David Monoszon, Štefan Hájek

Hoci trading často býva predovšetkým o technickej analýze, ani fundamenty a sentiment trhu by nemali byť zanedbávané. V treťom paneli sa tak pozrieme na aktuálny náhľad na trhy, kľúčové udalosti a scenáre a hostia sami taktiež predstavia dáta, ktoré podľa nich najlepšie vystihujú aktuálnu situáciu.

  • 16:30 – 17:45

Výkonnostný trading alebo všetci chceme výsledky

Hostia: Tomáš Voboril, Jan Šrajer, Karol Hajduček

V predposlednom paneli sa následne poučíme zo skúseností profesionálnych traderov, ktorí nám prezradia ich cestu. Ich najväčšie prekážky, ako ich prekonali, a ako oni sami pracujú na zlepšení svojej produktivity a výkonnosti.

  • 17:45 – 19:00

Žiť a prežiť ako trader

Hostia: Jan Smolen, Roman Dvořák, Marek Vaňha

V poslednej časti potom nadviažeme na predchádzajúcu tému. Naši hostia v tomto paneli budú hovoriť predovšetkým o tom, ako život tradera naozaj funguje, aký je ich work-life balance, ako funguje ich denná rutina a mnoho ďalšieho.

Každý panel bude navyše obsahovať časť, kde budú kladené otázky z publika. Bezpochyby tak bude na čo sa tešiť.

Pokiaľ sa chcete o akcii dozvedieť viac, všetky informácie i možnosť prihlásenia zadarmo nájdete tu: https://sk.xtb.com/online-trading-konferencia-2024

S viac ako pätnásťročnými skúsenosťami je XTB jedným z najväčších burzovo obchodovaných brokerov na FX a CFD na svete.
Zdieľať
Komentáre