Pôžičky pre SZČO bez dokladovania príjmu

(PR príspevok) Živnostníci a drobní podnikatelia sa pri vybavovaní úveru často stretávajú s množstvom prekážok. Banky a finančné ústavy totiž na schválenie pôžičky požadujú doložiť potvrdenie o pravidelnom mesačnom príjme. Tu nastáva problém, pretože živnostník nepracuje za mzdu, ale za odmenu, ktorá je vyplácaná jednorázovo. Hoci má každý mesiac niekoľko zákaziek, banka to za stabilný príjem nepokladá, pretože v budúcnosti sa jeho situácia môže výrazne zmeniť.

Pre banky živnostníci predstavujú klientov, s ktorými je spojené potenciálne riziko. Oproti bežným zamestnancom sa teda dostávajú do nezávideniahodnej situácie. Zamestnanci sú pritom ohrození rovnako, nakoľko nie je isté, či mesiac po schválení úveru neprídu o prácu. Našťastie je dokladovanie príjmu možné obísť dvomi spôsobmi. Prvým z nich je účasť ručiteľa spĺňajúceho podmienky stanovené finančnou inštitúciou. Druhou možnosťou je ručenie nehnuteľným majetkom, ktorý svojou hodnotou presahuje výšku úveru aspoň o 30 %. Mnohí drobní podnikatelia ale nenájdu ochotného ručiteľa alebo nevlastnia patričný majetok. Práve pre tieto prípady vznikli pôžičky pre živnostníkov bez dokladovania príjmu, ktorú môžete dohodnúť na webe epozicky.sk.

Do portfólia takýchto produktov patria najmä krátkodobé úvery na nižšie sumy poskytované nebankovými finančnými ústavmi. Získanie úveru je pritom veľmi jednoduché. Stačí vyplniť a odoslať krátky internetový formulár. Spoločnosť ho posúdi, a pokiaľ dôjde k jeho schváleniu, odošle finančné prostriedky na účet žiadateľa. Na rozdiel od bánk, nie je lustrovaná finančná minulosť klienta. To znamená, že žiadosť je väčšinou vybavená kladne aj napriek záznamu v registri dlžníkov.

Viac informácií o tomto type pôžičiek nájdete na stránke: http://www.epozicky.sk/viac-o-pozicke/

Z prehľadnej tabuľky zistíte výšku úroku pri požadovanej sume a dozviete sa, koľko priemerne trvá schválenie žiadosti.

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre