Pozrite si free aplikácie, ktoré vám dokážu zarobiť peniaze

Zdarma aplikácie pre váš múdry telefón či tablet, ktoré dokážu obohatiť váš bankový účet? Nie, to nie je vtip. Mobilné aplikácie, ktoré vám predstavíme nižšie, sú nielen že úplne zdarma, ale dokážu vám zarobiť peniaze. Presvedčte sa sami.

1. Zarobiť na kúpe obľúbeného produktu a vykonaní mini-úloh, ktoré sa s týmto tovarom spájajú. Asi tak sa dá opísať účel aplikácie s názvom iBotta.

Pre čo najlepší opis toho, ako iBotta funguje, si ilustrujme príklad: Dajme tomu, že máme záujem o kúpu produktu Capri Sun, takže si ho vyhľadáme v tejto aplikácii.

Na kupónoch pod týmto produktom sú vyznačené peňažné čiastky, ktoré je možné za vykonanie rôznych úloh získať. Za prečítanie nejakého faktu o produkte (koľko vitamínov Capri Sun obsahuje), zapojenie sa do hlasovania či zdieľanie tovaru na Facebooku tak môžeme zarobiť celkom jeden dolár.

Čo ďalej? Následne po produkt zájdeme do obchodu. Po jeho kúpe zoskenujeme potvrdenku o nákupe a aplikácia nám do niekoľkých hodín pripíše peniaze na účet. Nazbierané peniaze je možné prenášať na účet v elektronickej peňaženke PayPal, prípadne darovať školám v Spojených štátoch.

2. Aplikácia iPinion vám umožní získavať body za účasť v mobilných prieskumoch, ktoré sú orientované na témy ako filmy, technológie či rôzne výskumy. 100 bodov nazbieraných v tejto aplikácii sa následne premení na 1 dolár.

Body je možné zamieňať za hotovosť, prípadne za špeciálne darčekové karty. Aplikácia je k dispozícii pre operačné systémy iOS aj Android.

3. Mobilná aplikácia GigWalk bola vytvorená tromi bývalými zamestnancami internetovej spoločnosti Yahoo.

GigWalk ponúka prehľad mikroprác vo vašom okolí, do ktorých sa ako užívateľ tejto aplikácie môžete zapojiť.

Ak ste práve na svojej poobednej prechádzke a appka vám oznámi, že miestny obchod so zvieracími potrebami potrebuje pokosiť trávnik, môžete túto mikroprácu prijať a zarobiť si. Na vykonanie prijatej úlohy máte obmedzené množstvo času (48 hodín).

GigWalk využíva GPS, takže k dispozícii máte najbližšie ponuky z vášho okolia. Aplikácia je vyvinutá pre operačné systémy iOS aj Android.

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre