Online investičná konferencia 2021 – Program živého vysielania

Online investičná konferencia 2021 brokera XTB sa koná už o pár dní – živý neverejný prenos na YouTube začne v sobotu 20. 11. od 10:00 – zoznámte sa s kompletným programom vysielania, na ktorom sa zúčastnia elitní obchodníci, ekonómovia a profesionálni analytici!

Hlavnou témou celej konferencie je hľadanie výnosu v neľahkom prostredí, ktoré aktuálne prežívame na trhoch, pričom jednotlivé prednášky sa zameriavajú na rôzne aspekty tejto problematiky, vytvárajúc tak naozaj prínosnú udalosť nielen pre profesionálnych, ale i začínajúcich investorov.

Prvým prednášajúcim bude právnik, investor a finančný YouTuber, Ondřej Koběrský, ktorý nám priblíži investície očami mladých ľudí. Môžeme tešiť na mladý a dynamický pohľad človeka, ktorý má bohaté skúsenosti s praxou, pretože Ondřej sa venuje investovaniu už 8 rokov.

Ďalej na konferencii vystúpi tiež Jindřich Pokora – nezávislý hodnotový investor so skúsenosťami z podnikového poradenstva a financií vám predstaví zaujímavé investičné príležitosti mimo USA a Európy.

O príležitostiach a rizikách investovania v Číne porozpráva analytik XTB, Tomáš Vranka. Tomáš je autorom jedného z najúspešnejších kurzov v histórii XTB (Kurz Tvorba akciového portfólia) a špecializuje sa najmä na dlhodobé investovanie prostredníctvom hodnotových akcií.

Po Tomášovej prednáške bude nasledovať prvá panelová diskusia, ktorá sa taktiež zameria na investovanie v Číne. Konkrétne tu rozoberieme, či prevažujú investičné príležitosti v Číne nad možnými rizikami. Účastníci budú mať jedinečnú možnosť vypočuť si názory Jaroslava Brychtu (externý poradca XTB), Daniela Vořechovského (expert na investovanie v Číne) a Jana Růžičku, ktorý je majstrom behaviorálnej ekonómie a financií, a taktiež má s Čínou bohaté skúsenosti.

Keďže nestačí poznať iba príležitosti a riziká danej oblasti / regiónu, traderi Martin Stibor a Tomáš Mirzajev túto tému obohatia aj o analýzu konkrétnych akcií v Číne.

Z Číny sa presunieme do blízkej budúcnosti prednáškou Ondřeja Klečku, ktorý sa vo svojej praxi špecializuje na event-driven investovanie. Ondřej nám predstaví výhľad a konkrétne event-opportunist príležitosti na rok 2022

O ochrane majetku v inflačnom období nám povie viac hodnotový investor s dlhoročnými skúsenosťami v investovaní a v oblasti finančných trhov, Martin Babocký.

Tohtoročnú investičnú konferenciu uzavrieme ďalšou panelovou diskusiou na tému Inflácia a menová politika – čo očakávať od centrálnych bánk? Tej sa zúčastní Dominik Stroukal, hlavný ekonóm spoločnosti Roger, Juraj Karpiš, autor bestelleru „Zlé peniaze – sprievodca krízou“ a tiež Jaroslav Brychta, ktorý sa ujme moderovania.

Ak Vás naši hostia, alebo témy nadchádzajúcej konferencie zaujali, neváhajte a prihláste sa bezplatne NA TEJTO ADRESE.

Tešíme sa na vás.

Detaily konferencie

KEDY: sobota, 20. 11. 2021 od 10:00
KDE: YouTube kanál spoločnosti XTB
VSTUP: prístup na vysielanie získate zdarma na e-mail (odkaz na YouTube)
Prihlásite sa na adrese: https://go.xtb.com/visit/?bta=42381&nci=18330

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre