Letáky – nízkonákladová reklama pre miestne kaderníčky a kozmetičky

Máte kadernícky alebo kozmetický salón a radi by ste rýchlo, bez námahy a efektívne oslovili nových zákazníkov alebo sa pripomenuli tým starým? A najlepšie aby to nebolo finančne náročné? Čítajte ďalej a zistíte, prečo určite aj vy potrebujete letáky!

Naozaj letáky stále fungujú?

Nie, letáky naozaj nie sú záležitosťou časov dávno minulých. V dnešnej dobe sa síce veľa aktivít prenieslo do online sveta, no klasická, tlačené letáky majú stále veľký význam a sú osvedčenou súčasťou marketingových stratégií nejedného podnikateľa. Predstavujú totiž ideálnu možnosť, ako za málo peňazí ľahko oslovíte veľké publikum. A čo je podstatné, prinášajú výsledky.

Do e-mailovej schránky nám denne príde niekoľko reklamných správ, pri prehliadaní internetových stránok sa toho tiež na nás rúti dosť, preto máme niekedy tendenciu reklamu ignorovať, alebo jej nevenujeme dostatočnú pozornosť. Ak však máme v rukách niečo hmatateľné, je väčšia šanca, že reklamu a jej obsah zaznamenáme, čo jednoznačne nahráva letákom. Okrem toho, ak pôsobíte len v určitej lokalite, vhodnou distribúciou letákov môžete jednoducho dať o sebe vedieť relevantným klientom.

Ako by mal vyzerať dobrý leták?

Starostlivo pripravený leták musí zaujať vašu cieľovú skupinu. Ukážte, že dokonale poznáte svoju klientelu! Pútavý vizuál predáva, to už asi všetci dobre viete,preto si na grafickej stránke letáku treba dať naozaj záležať. Svoje služby chcete predsa prezentovať v tom najlepšom svetle a pôsobiť profesionálne, všakže? Neberte na ľahkú váhu dojem, aký letákmi vyvoláte.

Peknými fotografiami, stručným, jasným a výstižným, samozrejme gramaticky správnym textom a aktuálnymi kontaktnými údajmi to len začína. Skúste sa však odlíšiť od konkurencie a ponúknuť svojim zákazníkom niečo naviac: zľavový kupón na vybranú kozmetickú procedúru, zaujímavý vernostný program, pozvánku na udalosť či zvýhodnenú cenu na balíček produktov. Takýmto spôsobom ľahšie vzbudíte záujem u ľudí, a naviac môžete pohodlne vyhodnotiť úspešnosť letákovej kampane.

Začínate? Investícia o do letákov sa oplatí!

Ak ste si práve otvorili kozmetický či kadernícky salón, aby ste k sebe prilákali zákazníkov, nemusíte míňať veľké čiastky na inzerciu v miestnom rádiu alebo regionálnej televíznej stanici. Naštartujte svoje podnikanie efektívnym a lacným spôsobom – letákmi.

Distribuovať ich konkréntej skupine príjemcov vo vybranej geografickej oblasti nie je náročné. Rozdávajte ich pri každej príležitosti a využite aj to, že nemusíte dať tlačiť na začiatok hneď veľký náklad. Skúste prostredníctvom letáku motivovať príjemcov vašich letákov k tomu, aby o vašich službách informovali aj svojich známych, napríklad darčekom za odporúčanie.

S prípravou a pôsobivou, kvalitnou tlačou reklamných letákov v rôznych formátoch za veľmi výhodné ceny vám s radosťou pomôžu odborníci v justprint.sk. Túžite svoj leták zušľachtiť parciálnym lakom alebo fóliou a zdôrazniť tak niektoré jeho časti? Žiadny problém!

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre