Firma je v konkurze. Čo to znamená?

V prípade, že sa podnik dostane do problémov a nedokáže splácať svoje záväzky, je povinný poddať návrh na vyhlásenie konkurzu. Čo to vlastne znamená, že je firma v konkurze?

Ide o stav, kedy sa podniku speňaží majetok s cieľom uspokojiť veriteľov, čiže tie strany, voči ktorým má podnik nesplatené záväzky. Možno ste nevedeli, že podobne ako pri zakladaní, aj pri zrušení firmy je možné využiť služby profesionálov. Jednou zo spoločností, ktorá vám s konkurzom firmy pomôže, je aj Fontionnel. Do portfólia jej služieb patrí okrem iného zrušenie firmy bez likvidácie, zrušenie firmy s likvidáciou ako aj zrušenie firmy konkurzom, o ktorom sme si hovorili v úvode.

Ak ste sa so svojou firmou ocitli v nepriaznivom stave a nedokážete plniť svoje záväzky, táto špecializovaná spoločnosť zanayluzuje váš stav, spracuje návrh na začatie konkurzu a taktiež vybaví potrebné formality s tým súvisiace. Toto všetko vám zabezpečí vďaka kvalifikovaným advokátom, ktorí sú v danej veci ako sa hovorí „doma“.

Ak je však váš biznis úplne zdravý a hľadáte iného špecialistu, konkrétne dodávateľa oblečenia pre zamestnancov, neváhajte si pozrieť stránky elstrote. Ide o spoločnosť ponúkajúcu kvalitné pracovné odevy. Nemusí ísť pritom len o klasické montérky, ale aj pracovné bundy či pracovné tričká s dlhým rukávom. To všetko na stránkach elstrote nájdete.

Možno si hovoríte, čo tam po pracovnom oblečení, to už dávno máme zabezpečené, no zišla by sa nám kvalitná farba do tlačiarne. Samozrejme, farba v tlačiarni a výmena kaziet je bežnou starosťou nejedného podniku. V prípade, že hľadáte plniace sady či cartridge, neváhajte navštíviť eshop glfarby.sk

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre