Ako zatočiť s nesplatenými pohľadávkami?

Svetovú ekonomiku zasiahlo viacero kríz, čo podnikatelia pocítili z mnohých strán. Oslabili ich maloobchodné predaje a pribudli nesplatené faktúry. Mnoho podnikavcov sa presvedčilo, že pohľadávky po dobe splatnosti sú vážnou hrozbou pre ich cashflow a narúšajú ich likviditu. Z tohto dôvodu sa niektoré firmy rozhodli vyhľadať pomoc pri vymáhaní pohľadávok.

Jedným z hráčov v tomto segmente je aj spoločnosť M2 Business s.r.o, ktorá je zaujímavá hneď z viacerých dôvodov. Nárok na odmenu si pripisuje až po reálnom vymožení pohľadávky. Čo to znamená? Jednoducho, pokiaľ svoje peniaze od dlžníka nezískate späť, za služby M2 Business s.r.o. platiť nemusíte. Okrem toho spolupracuje s renomovanými advokátmi či exekútormi z celého Slovenska.

Platobná schopnosť podniku je mimoriadne dôležitá a nemožno ju podceňovať – dostávame sa tak k problematike likvidity podniku, ktorá môže byť aj témou bakalárky alebo inej vedeckej práce. V prípade, že sa už s bakalárskou alebo diplomovou prácou zaoberáte, či už je to finančná analýza podniku alebo iná téma, s podkladmi pre prácu vám pomôže stránka zaverecneprace.sk

Aj pre podnikateľov, ktorí chcú pre svojich zamestnancov usporiadať školenia a tréningy, trh ponúka viacero možností. Čo tak ubytovať sa v Žiline, konkrétne v Hoteli Galileo, ktorý disponuje troma mítingovými miestnosťami a jednou konferenčnou sálou s kapacitou 50 ľudí?! Ide o hotel, ktorý vám okrem užitočnej konferenčnej miestnosti a a nadštandardného ubytovania zabezpečí aj stravovacie služby.

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre