Potrebujete firmu do pár hodín? Riešením sú ready-made spoločnosti

PR správa: Proces založenia s.r.o. trvá určitý čas. Ak sa ale potrebujete stať majiteľom spoločnosti bez obchodnej histórie do pár hodín, riešením je kúpa ready made spoločnosti. Pýtate sa, ako je to možné? Jednoducho. Tieto firmy sú nastavené k okamžitému predaju – stačí, ak podpíšete príslušnú dokumentáciu a konateľom firmy sa stávate ihneď, čiže dňom podpisu dokumentov.

V prípade, že by ste sa rozhodli nechať spoločnosť založiť nanovo, môžete čakať aj dva týždne. Sú ale situácie, kedy osoba potrebuje konať v mene právnickej osoby ihneď. V takom prípade sú ready made spoločnosti vhodným riešením.

Kto sa ale predajom takýchto firiem zaoberá? Existujú podniky, pre ktoré je zakladanie spoločností hlavným predmetom podnikania. Okrem predaja spoločnosti ponúkajú aj možnosť zmeniť jej názov a sídlo.

Cena takejto spoločnosti sa pohybuje na úrovni 500 eur. Ak Vám chýba kapitál, tento nedostatok môžete prekryť úverom z banky či rýchlou pôžičkou.

K spoločnosti stačí pripojiť virtuálnu kanceláriu, prípadne si zaobstarať klasické priestory. Aj keď je výhodou fyzických priestorov dostupnosť a možnosť úschovy tovaru/materiálu, netreba zabúdať ani na ich vybavenie. Zrejme budete potrebovať nábytok, počítače či záložné zdroje. Všetko pre prácu s PC nájdete aj na epicom.sk.

xtb
Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre