Nerobte všetko sami. Odľahčite svoj biznis a outsourcujte

PR správa: V dnešnej dobe je moderné a navyše veľmi efektívne, keď podnik časť procesov vysúva mimo svoju pôsobnosť. Hovoríme o outscourcingu, čiže situácii, keď sa organizácia špecializuje iba na to, čo vie, ostatné aktivity jej zabezpečujú externí dodávatelia. Príkladom je napríklad účtovníctvo, ktoré si dá živnostník alebo sročka vypracovať účtovnej firme.

Prečo tak neurobiť aj so samotným zakladaním spoločnosti? Ak podnikáte ako živnostník a máte záujem o založenie spoločnosti s ručením obmedzeným, nemusíte sa zaťažovať so všetkou tou administráciou, ktorá so založením sro súvisí. K dispozícii je totiž viacero firiem, ktoré ponúkajú komplexné služby v oblasti zakladania sro.

Kým sa budete venovať svojmu hlavnému biznisu ako živnostník, externá firma sa postará o založenie vašej novej sročky. Vypracuje za vás všetky potrebné dokumenty a ponúkne vám aj bezplatnú konzultáciu. Okrem toho, že ušetríte množstvo času, získate aj lepšiu cenu, ktorú tieto firmy vedia poskytnúť.

Okrem založenia spoločnosti vám vedia zabezpečiť aj firemné sídlo na lukratívnej adrese. Ak bývate v neznámej lokalite, no chceli  by ste, aby vaša firma sídlila niekde v Bratislave, stačí si zabezpečiť virtuálne sídlo. Stačí len, aby ste prostredníctvom internetu vyplnili objednávkový formulár, a dodávateľ vám zabezpečí všetko ostatné.

Zaťažovať svoj biznis nemusíte ani tvorbou webovej stránky. Stačí si nájsť firmu, ktorá to jednoducho spraví za vás. Od vás bude potrebovať stanovenie cieľov stránky, čiže či bude informačná alebo cez ňu budete predávať produkty, a taktiež vašu predstavu o farbách či rozložení.

xtb
Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre