Youporn sa teší miliónom z Wall Street

Obchodné impérium Manwin, ktoré prevádzkuje známu internetovú stránku pre dospelých Youporn, sa teší 9-miestnej pôžičke od dvoch bývalých bankárov z Goldman Sachs.

Spoločnosť Manwin, pod ktorú patrí množstvo ďalších stránok ako napr. Brazzers, Reality Kings či My Dirty Hobby, dostala pôžičku v hodnote 362 miliónov dolárov.

Podľa nemeckého média “Welt” zdroj finančných prostriedkov vedie k spoločnosti CB Agency Services, ktorej šéfovia (exbankári z Goldman Sachs – Jason Colodne a Jason Beckman – podľa toho skratka CB) sídlia v New Yorku neďaleko známeho Central Parku. Podľa spravodajského kanála Fox News bude úver spoločnosti Manwin poskytnutý po častiach.

— Čítaj viac v našej rubrike: Filmový priemysel —

Colodne a Beckham v Goldman Sachs pracovali v rokoch 1998-2004, pričom sa v tej dobe starali o vysokorizikové, no zároveň vysokorentabilné aktíva. Zdá sa, že v porovnaní s tým ich úver pre Manwin až tak rizikový nebude.

Chlapíci z New Yorku si užívajú luxusný život, po ich boku vidieť mnohé známe tváre a netaja sa svojim extravagantným životným štýlom. Firma Manwin sídli v Luxembursku a jej ročný obrat dosahuje 100 miliónov €.

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre