Dokáže dnes Apple prekvapiť?!

Americká spoločnosť Apple dnes v San Franciscu o 19:00 (nášho času) predstaví nástupcu zariadenia iPhone 4S, ktorým je model iPhone 5. Aj keď si počas včerajšieho obchodovania akcie Apple odpísali 0,32 %, v piatok sa mohli nadýchnuť nového maxima!

Hodnota akcií tak vydáva jasný signál a technologický i finančný svet je plný očakávaní. Napriek tomu sa pošepkáva, že nový iPhone 5 nemusí urobiť až taký veľký skok, ako od neho očakáva verejnosť. Aj keď pôjde o zariadenie s väčším displejom, výkonnejším procesorom a podporou LTE (Long Term Evolution) siete, v porovnaní s konkurenciou na trhu smartfónov to nie je nič prevratné. Stačí sa pozrieť na smartfón Samsung Galaxy S III či nové modely od Motoroly s názvom Razr (video).

[poll id=”20″]

Práve smartfón od Google – Droid Razr Maxx HD je prvým múdrym telefónom od doby, kedy Google prevzal Motorolu. Musíme povedať, že s extra veľkým displejom a výdržou batérie (údajne až 32 hodín) nastavil latku naozaj vysoko. S novými kúskami prišla aj fínska Nokia a koncom mesiaca si zrejme prezrieme novinky od taiwanskej firmy HTC. Nie je prekvapením, že spoločnosti prichádzajú so svojimi IT produktmi práve teraz, keďže nastupuje vianočná sezóna.

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre