Týchto 8 akcií stojí menej ako 10 dolárov, no potenciál je obrovský

Analytik a reportér Jon C. Ogg sa vo svojom príspevku na 247wallst.com pozrel na 8 akcií, ktorým odborníci nedávno vylepšili hodnotenie a v priebehu roka môžu dosiahnuť slušné zhodnotenie. Ktoré to sú?

First Niagara Financial Group Inc. (NASDAQ: FNFG) – akcie tejto regionálnej banky aktuálne stoja 8,25 dolárov. Spoločnosť Jefferies nedávno stanovila cieľovú cenu na 9,50 dolára.

Genworth Financial Inc. (NYSE: GNW) – podľa názoru investičnej spoločnosti Jefferies tieto akcie môžu posilniť zo súčasných 6,94 dolára až na 10 USD. Genworth je finančná spoločnosť zaoberajúca sa poistením.

Groupon Inc. (NASDAQ: GRPN) – akcie Grouponu, známeho zľavového portálu sa podľa analytikov môžu dostať zo súčasných 7,16 USD na 8,46 USD. 52 týždňový rozsah predstavuje 5,18 dolárov až 11,21 dolárov

Trina Solar Ltd (NYSE: TSL)  – podľa RBC Capital Markets by akcie mohli posilniť na 13 dolárov. Doteraz bola cieľová cena na úrovni 12 dolárov. Akcie sa obchodujú na úrovni 9 dolárov. Trina Solar je čínsky producent fotovoltaických článkov, ktorý vznikol v roku 1997.

Harmony Gold Mining Co. (NYSE: HMY) – hodnotenie akcií tejto ťažobnej spoločnosti nedávno vylepšili chlapci z JP Morgan. Doterajšia cieľová cena 2,88 USD bola zvýšená na 3,9 USD. Akcie sa aktuálne obchodujú na úrovni 3,10 USD

STMicroelectronics NV (NYSE: STM) –akcie STM, francúzsko-talianskemu výrobcovi polovodičových čipov, sa tešia pozitívnemu hodnoteniu od Bank of America Merrill Lynch. Finančný dom potvrdil svoje odporúčanie na nákup a cieľovú cenu stanovil na 10,30 USD. Akcie sa obchodujú na úrovni 8,30 dolára.

JA Solar Holdings Co. (NASDAQ: JASO) – akciám tohto výrobcu fotovoltaických článkov verí RBC Capital Markets. Akcie, ktoré sa v súčasnosti obchodujú na úrovni 8 dolárov, by podľa RBC mali posilniť na 13 dolárov.

Ruckus Wireless Inc. (NYSE: RKUS) – potešiť investorov by mala aj spoločnosť na trhu s bezdrôtovým pripojením Ruckus Wireless. Podľa banky Citigroup by akcie mali posilniť na 13 dolárov. V piatok sa akcie obchodovali za 10,59 dolára.

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre