Svojim kritikom odpovedajte činmi, nie slovami, tvrdí Trump

Nikdy, nikdy sa neospravedlňujte za to, že ste úspešným človekom. Tí, ktorí tvrdo pracujú, nemajú potrebu sa ospravedlňovať. Ale viete kto túto potrebu má? Leniví a falošní ľudia, ktorí sa úspešným snažia narobiť problémy a strhnúť ich k sebe dole.

Toto sú slová obchodného magnáta Donalda Trumpa, ktorého hotelové rezorty a kasína pozná celý svet. Ako to už pri úspešných ľuďoch býva, nie každý ich má v obľube. Trump to dobre vie – bez ohľadu na to čo urobíte, vždy budú existovať kritici. A kritikom treba odpovedať činmi, nie slovami, radí svojim fanúšikom realitný biznismen.

Trump si závisť iných ľudí pochvaľuje. Ako tvrdí, pokiaľ mu ľudia prestanú závidieť, je to signál, že nie je úspešný. O tom, že Trump úspešný je, nemožno pochybovať, keďže vybudoval niekoľko najlepších svetových hotelov, obytných rezidencií či golfových ihrísk.  Do realitného biznisu priniesol obrovskú dávku kvality a lusuxu.

Okrem toho je majstrom v propagovaní samého seba, čo už uznali aj jeho kritici. Trump nie je len skvelým developerom a investorom, ale aj jedným z najpredávanejších autorov sveta, dobre plateným „spíkrom“  a celebritou, po ktorej už pomenovali aj vodku. Jednoducho dal svojim kritikom jasnú odpoveď, a to bez jediného slova!

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre