Pozrite sa, aké hodinky nosia najväčšie ryby z Wall Street

Nádherné, neuveriteľne drahé a taktiež často odovzdané z generácie na generáciu. Hovoríme o hodinkách, na ktorých si obzvlášť potrpia úspešní manažéri, finančníci či uznávaní podnikatelia a podnikateľky.

Businessinsider dal dokopy zaujímavý zoznam náramkových hodín, ktoré verejne nosia finanční velikáni. Pri mnohých z nich budete prekvapení.

Warren Buffett, Berkshire Hathaway

Ako môžete vidieť na fotke nižšie, Buffett má v obľube zlaté Rolexky Day-Date. Je známe, že tento úspešný investor je veľkým fanúšikom tohto luxusného hodinárstva.

Lloyd Blankfein, generálny riaditeľ Goldman Sachs

Aj napriek tomu, že je Blankfein najlepšie plateným bankárom, na hodinky toho veľa neminul. Na jeho ruke sa vynímajú hodinky značky Swatch, ktorých cena sa pohybuje v rozmedzí od 50 do 250 dolárov.

Jack Bogle, zakladateľ fondu Vanguard Group

Zrejme by ste nečakali, že investičná legenda a zakladateľ fondu Vanguard  Group, Jack Bogle bude nosiť hodinky za 14 dolárov. „Dostal som ich poštou od jedného oddaného spoločníka z Kalifornie. Je na nich logo Vanguard, moje meno a taktiež fráza, ktorú som často opakoval akcionárom: Stále v strehu“, napísal raz Bogle.

James Gorman, CEO Morgan Stanley

Oveľa luxusnejší kúsok nosí na ruke riaditeľ banky Morgan Stanley, James Gorman. Podľa Bena Clymera, zakladateľa stránky Hodinkee, ide o hodinky Rolex Daytone, ktoré sú vyrobené z nerezovej ocele.

Bill Ackman, Pershing Square Capital

A čo Bill Ackman, známy manažér hedžového fondu Pershing Square Capital? Na jeho ruke vidieť športové hodinky s čiernym náramkom, avšak identifikovať hodinára sa tvorcom tohto zoznamu a ani nám nepodarilo  (ak máte tip, o aké hodinky môže ísť, neváhajte sa vyjadriť v komentároch nižšie).

Jeff Gundlach, CEO DoubleLine Capital

Jeff Gundlach, investičný mág a generálny riaditeľ spoločnosti DoubleLine Capital, sa môže pochváliť kvalitnou zbierkou náramkových hodín. Keďže sa stal obeťou lúpeže, z policajného záznamu vyplýva, že mu boli odcudzené hodinky zvučných mien ako Glashutte, Breitling, A. Lange & Sohne, TAG Heuer a Patek Philippe. Jednotlivé modely stoja niekoľko desiatok tisíc dolárov (a viac).

Lynn Tilton, zakladateľka Patriarch Partners

Parádnym klenotníckym kúskom sa môže pochváliť zakladateľka private equity firmy Patriarch Partners, Lynn Tiltonová. Hodinky na jej zápästí navrhol klenotník Jacob Arabo.

 

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre