C. Harris: Je mi jedno, či dostanem 5 £ alebo 50 000 £

Škótsky DJ a producent, Adam Richard Wiles (známy ako Calvin Harris), ktorý ma konte spoluprácu s menami ako Rihanna, Florence Welch, Cheryl Cole či Tinie Tempah hovorí, že s týmito hviezdami nespolupracuje kvôli peniazom.

„Nespomínam si, kedy som naposledy robil remix za peniaze. Dôležité je, aby som spravil dobrý mix“, tvrdí 29-ročný Škót v rozhovore pre britský denník The Guardian.

Ako Harris uvádza, pokiaľ existuje niečo, do čoho chce ísť, je mu skutočne jedno, či za to dostane 5 £ alebo 50 tisíc £. Peniaze v tomto smere nehrajú žiadnu rolu!

Jeden zo zdrojov hudobného priemyslu priniesol informáciu, že majetok talentovaného mladíka sa neustále zväčšuje, pričom neexistujú žiadne náznaky, že by sa mal tento vývoj zmeniť.

To, že sa C. Harris nachádza na dobrej ceste, potvrdzujú aj úspechy jeho mnohých skladieb ako Sweet Nothing (so speváčkou Florence Welch), Let’s Go (s Ne-Yo) či  We Found Love (Rihanna)

Keďže sa tento mladý DJ riadi heslom, že dôležité je predovšetkým priniesť kvalitnú skladbu a nie zarobiť peniaze, zrejme  nebude mať o úspechy (a tým aj peniaze) núdzu. Držíme mu palce!

Foto: Jametiks

xtb
Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre