Pozrite sa, akým spôsobom sa týchto 6 úspešných ľudí udržuje vo forme

Hovorí sa, že v zdravom tele zdravý duch. Úspešné osobnosti si to plne uvedomujú a vedia si nájsť čas na pravidelné aktivity, ktoré ich udržujú v dobrej fyzickej kondícii. Tu je niekoľko príkladov:

Aj napriek tomu, že ovláda 400 firiem, je tento muž neustále plný energie. Hovoríme o známom britskom podnikateľovi Richardovi Bransonovi (na snímke) – k jeho pohybovým aktivitám patrí plávanie, horolezectvo, bikram jóga, beh a vzpieranie. Ako Branson tvrdí, zlepšením fyzickej kondície sa človek cíti istejší, sebavedomejší. Navyše, okysličenie krvi podnecuje mozgové bunky k tvorivosti a vyššej sústredenosti.

Jedna z najmocnejších žien sveta, Oprah Winfrey, má v obľube kombináciu kardiovaskulárnych cvičení a meditácie. Jej tréner v jednom rozhovore prezradil, že 6-krát týždenne sa ráno po dobu 45 minút zapotí buď pri joggingu, bežiacom páse či eliptických cvičeniach.

Ron Schaich, CEO reťazca Panera Bread priznal, že aby psychicky a fyzicky udržal krok s rastúcim biznisom, rozhodol sa schudnúť a zvýšiť svoju fyzickú kondíciu. Aby sa k tomu všetkému prinútil, najal si trénera – jeho tréning sa skladá z plávania a behu, a to 2-3 krát týždenne.

Výkonný riaditeľ hotelového holdingu Starwood Hotels & Resorts’, Frits van Paaschen’s hovorí, že každé ráno o 6:00 zabehne 10 míľ. Za sebou má aj neľahký triatlon, ktorý bol zložený z 2,4 míľ plávania, 112 míľ jazdy na bicykli a viac ako 26 míľ behu.

Michael Corby, výkonný riaditeľ banky Citigroup sa podriadil cvičebnému režimu Spartacus Workout, ktorý je navrhnutý tak, aby sa jeho telo zbavilo tuku a poslalo fyzickú kondíciu prudko nahor. Program zahŕňa drepy, kliky a cviky s činkami. Medzi každou sériou má 15 sekúnd na oddych, potom ju opäť opakuje.

Fyzickú kondíciu nezanedbáva ani americký prezident Barack Obama. V jednom interview Obama priznal, že cvičeniu sa venuje 6 dní v týždni po dobu 45 minút. Zameriava sa hlavne na silové cviky a kardio.

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre