7 aplikácií, s ktorými zvýšite svoju produktivitu!

[wptabs type=”accordion” style=”wpui-light” mode=”horizontal”]

[wptabtitle] CardMunch[/wptabtitle]

[wptabcontent]

Aplikácia CardMunch vie priamo z  biznis vizitky rozpoznať, zachytiť a uložiť kontaktné údaje do vášho mobilného telefónu. Ešte predtým, než sa vám celý prepis vloží do telefónu ako kontakt, máte možnosť overiť jeho správnosť.

Služba CardMunch je v súčasnosti dostupná len pre operačný systém iOS. Rozšírenie na iné platformy by ale malo prísť už čoskoro.

[/wptabcontent]

[wptabtitle] Google Drive[/wptabtitle]

[wptabcontent]

Služba Google Drive je vynikajúcim riešením pre ukladanie vašich dát. V rámci ekosystému Google je služba dobre synchronizovanou, takže ak používate napr. dokumenty Google (Google Docs), nemusíte sa trápiť s tým, kam ich uložíte.

Google na začiatok ponúka priestor s kapacitou 5 GB úplne zdarma. Komu to nestačí, môže si priplatiť a využívať ešte väčší dátový priestor.

[/wptabcontent]

[wptabtitle] Slice[/wptabtitle]

[wptabcontent]

Slice je nástroj, prostredníctvom ktorého môžete jednoduchým spôsobom sledovať a zároveň spravovať všetky on-line objednávky. Len si predstavte, ako veľmi je táto appka nápomocná počas vianočných nákupov.

[/wptabcontent]

[wptabtitle] Evernote[/wptabtitle]

[wptabcontent]

Aplikácia Evernote bola v roku 2012 podrobená viacerým úpravám, čo z nej spravilo ešte prehľadnejšiu aplikáciu s rozšírením funkcionalít.

Kto túto aplikáciu využíva vie, že pomáha zaznamenávať rôzne nápady, myšlienky prípadne aj dlhší text.

Všetky tieto poznámky sú synchronizované a ukladané do výpočtového mraku, takže sa nemusíte obávať, že vo svojom smartfóne príp. osobnom PC nebudete mať dostatok miesta.

[/wptabcontent]

[wptabtitle] CloudOn[/wptabtitle]

[wptabcontent]

Šikovnou aplikáciou, ktorú môžu využívať užívatelia Androidu ako aj systému iOS, je aj appka CloudOn.

Užívateľom, ktorí si chcú programy ako Microsoft Word, Excell či Powerpoint vychutnať aj vo svojich mobilných prístrojoch, vie táto aplikácia zvirtualizovať Windows prostredie.

[/wptabcontent]

[wptabtitle] Catch[/wptabtitle]

[wptabcontent]

Pre rýchle zachytávanie vašich myšlienok môžete použiť aj aplikáciu Catch, ktorá je dostupná pre systém Android ako aj iOS. Či už v reime on-line alebo offline, táto aplikácia vám pomôže vytvárať poznámky či už vo forme zvukového súboru, fotografie alebo textu.

Veľkou výhodou tejto aplikácie je, že užívatelia môžu pre vyššiu bezpečnosť svojich dát použiť 4-miestny PIN kód.

[/wptabcontent]

[wptabtitle] Skitch[/wptabtitle]

[wptabcontent]

Aplikácia Skitch začínala na osobných PC, kde bola určená na zdieľanie screenshotov či iných obrázkov.

V mobilných zariadeniach vystupuje ako účinný nástroj, prostredníctvom ktorého môžete cez rôzne tvary, šípky a text znázorniť niečo na fotografiách, zachytávať prúdy myšlienok a spolupracovať so svojimi kolegami.

[/wptabcontent]

[/wptabs]

xtb
Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre

Najlepsi to-do-list je podla mna wunderlist, perfektne zdielanie listov, radenie ci pripomienkovanie a je na vsetky platformy. Na robenie screenshotov, uploadovanie mensich suborov, skracovanie url a zdielanie toho vsetkeho jednym kliknutim rozhodne Droplr.