6 free aplikácií, ktoré správny finančník musí mať v smartfóne!

1. StockTwits

Už ste počuili o aplikácií StockTwits? Ide o službu, ktorá vás informuje, čo si ostatní investori a obchodníci myslia o tej-ktorej akcii a aké trendy na trhu aktuálne letia.

Aplikácia vám ukáže, o ktorej akcií sa najviac tweetuje, takže vám poskytuje informácie priamo z reálneho prostredia obchodníkov.

Aplikáciu StockTwits si môžete stiahnuť  z iTunes

2. Kcast Gold Live!

Ak chcete vedieť, ako sa ten ktorý priemyselný či drahý kov vyvíja, aplikácia Kcast Gold Live! vám v smartfóne či tablete nesmie chýbať! Okrem kurzov v nej nájdete aktuálne novinky, komentáre z trhu+grafické vizualizácie.

Aplikáciu Kcast Gold Live!  si môžete stiahnuť  z iTunes a taktiež z Google Play

3. Money Lover

Aplikácia Money Lover vám pomôžete so správou osobných financií. Prostredníctvom nej budeme mať vždy prehľad o svojom rozpočete a taktiež výdavkoch. Tento finančný kalendár vás upozorní na prípadné dlhy  alebo vám pripomenie dôležité transakcie. Veľkou výhodou je, že pracuje až v 45 svetových menách.

Aplikáciu Money Lover si môžete stiahnuť  z Google Play

4. NetDania Forex

Aplikácia s čistým prehľadným dizajnom vám poskytne aktuálne menové kurzy (200 menových párov), vývoj svetových akciových indexov a cien komodít. Okrem toho vás táto služba nakŕmi množstvom potrebných makroekonmických dát z celého sveta. Výhodou je posielanie tzv. push notifikácií.

5. Bloomberg

Priam klasikou je aplikácia spravodajskej agentúry Bloomberg, ktorá okrem komplexného spravodajstva ponúka aj vývoj cien akcií, komodít a menových párov. Nájdete tu ľahko zrozumiteľné grafy a tabulky, ktoré ilustrujú významné trendy a vplyv dôležitých obchodných faktorov.

Výhodou je ponuka verzie zvlášť pre smartfóny a tablety. Verziu pre smartfóny so systémom Android si môžete stiahnuť z Google Play

6. FRED Economic Data

S aplikáciou FRED (Federal Reserve Economic Data) budete mať ekonomické údaje, ktoré potrebujete, vždy so sebou.Táto služba vám otvorí prístup k 34 tisíc časovým radom z 37 regionálnych, národných a medzinárodných zdrojov. Možno to znie zložito, no aplikácia je jednoduchá a presná!

Aplikáciu FRED Economic Data si môžete stiahnuť z iTunes

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre

veru nie ale je to prepojene s webom sa mi vidí a co som čítal na iTunes komenty tak nemajú s nou dobre skusenosti..ale nainštaluj a uvidís za to vobec nic nedas

tak napr pre mna je nepostradatelna aplikacia od finanzen100, predovsetkym widget ktory na tablete dennodenne vyuzivam. Z tychto pouzivam bloomberg ale ten sa da v poho vyuzit aj cez web browser