Acer chystá tablet za 99 dolárov

Technologická spoločnosť Acer Inc. plánuje výrobu tabletu so systémom Android, ktorý bude dostupný len za 99 dolárov. Informácie priniesla osoba, ktorá je s projektom taiwanskej spoločnosti priamo oboznámená.

Ako tento človek uviedol, plány pre produkciu nízkonákladového tabletu vznikli na jeseň tohto roka, a to ako odpoveď na agresívne cenové ponuky konkurencie. Sedempalcový tablet s rozlíšením 1024×600 by mal poháňať dvojjadrový procesor s výkonom 1,2 GHz.

Okrem toho sa špekuluje, že spoločnosť by budúci rok mala priniesť aj lacný tablet so systémom Windows 8. Tie si dnes na trhu držia pomerne vysokú cenu!

Nedávno sme vás informovali, že v budúcom roku by sa o nové windows tablety mala postarať aj spoločnosť HTC. Malo by ísť o sedempalcovú a 12-palcovú verziu. Na trh by mali prísť v treťom štvrťroku 2013.

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre

 Tak to by bolo super , ved už by bolo načase nakopať prdel Apple :-))) zbytočne predraženým veciam Android  come on !!!! To som zvedavý ako blcha a už teraz sa teším :-D kedy sa s nim budem hrať :-P 

podobne som zvedavy ze co vsetko za tu cenu dokaze..ak dovtedy este nezlacnie zo dvakrat :-)