Milionár hovorí o zdanlivo neškodnom každodennom zvyku, ktorý nám bráni v zbohatnutí

Rozdielov medzi bohatými a chudobnými ľuďmi je viacero. Bohatí inak myslia, inak konajú, inak sa rozhodujú a majú iné návyky než všetci ostatní.

Autor knihy  “Secrets of the Millionaire Mind“ a self-made milionár, T. H. Eker, opisuje zdanlivo neškodný každodenný zvyk, ktorý je príznačný pre priemerných ľudí a ktorý bohatí vehementne odmietajú: Sťažovanie sa

„Sťažovanie je absolútne to najhoršie, čo môžete urobiť pre svoje zdravie alebo bohatstvo“, píše Eker. Tým, že sa ľudia sťažujú, zameriavajú sa na to, čo je v ich živote zle. A ako Eker dodáva, na to, na čo sa zameriavame, má tendenciu expandovať a rozširovať sa. „Tým, že sa sťažujete, priťahujete do svojho života všetko to „svinstvo“, uvádza milionár.

Okrem toho sa snažte vyčleniť od ostatných „sťažovateľov“, ktorí okolo seba šíria negativitu. Možno si to neuvedomujeme, no veľký vplyv na náš finančný úspech majú aj naše priateľstvá a vzťahy s inými ľuďmi. „Negatívna energia je infekčná“, hovorí Eker.

„Uvedomte si, že si vytvárate svoj život a v každom okamihu do svojho života priťahujete buď úspech alebo svinstvo“, píše milionár.

Pozrite tiež: 5 škodlivých presvedčení, ktoré vám bránia v zbohatnutí. Rýchlo sa ich zbavte

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre