Za túto nehnuteľnosť môžete zaplatiť aj v Bitcoinoch!

Aj napriek súčasnej vysokej kolísavosti hodnoty Bitcoinu je realitná kancelária v Las Vegas ochotná prijať kryptografickú menu ako protihodnotu za túto honosnú nehnuteľnosť.

Dom, za ktorý majitelia pýtajú 7,85 milióna dolárov, si tak v súčasnosti môžete obstarať za 9235 bitcoinov (v čase písania tohto príspevku je aktuálny kurz 850 USD/Bitcoin).

Vlastníci tejto nehnuteľnosti, Jack a Laura Sommers pristáli na nápad svojich synov (ktorí sú vášniví zástancovia Bitcoinu), aby pri predaji akceptovali aj túto digitálnu menu.

Keďže ide o decentralizovanú menu, nad ktorou nestojí žiadny regulačný orgán, rodina môže svoj dom predať komukoľvek na svete.

“Možnosť použiť túto menu zefektívni medzinárodné obchodné ponuky”, uviedol Julian Tosh, majiteľ stránok bitcoinsinvegas.com. “Existuje mnoho ľudí, ktorí vlastnia Bitcoiny, no jednoducho nevedia, kde by ich minuli”, dodáva Tosh.

A o akom dome sa to vlastne bavíme? Ide o nehnuteľnosť v rozmere 25 tisíc štvorcových stôp, ktorá je obohatená prvkami čínskeho či brazílskeho mramoru.

Plne podpivničený dom má okrem tajných záhradných priestorov aj množstvo klimatizovaných zón.

xtb
Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre