Ochrana súkromia

Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas Vašej návštevy na webových stránkach investicne.sk sú spracovávané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“).

Dobrovoľným vyplnením vašich osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

Informácie, ktoré spracovávame môžu byť použité na odosielanie e-mailov. E-mailová adresa, ktorú ste zadali na našich stránkach môže byť použitá na odosielanie noviniek, rád, tipov a trikov, informácie o produktoch a službách, o pripravovaných akciách, atď.

Niekedy na našich stránkach odkazujeme na služby a produkty tretích strán. Webstránky týchto tretích strán majú vlastné podmienky ochrany osobných údajov a sú nezávislé na našich. Z toho dôvodu nenesieme žiadnu právnu zodpovednosť za obsah a aktivity týchto tretích strán. I napriek tomu je našou snahou udržať vysokú úroveň bezpečnosti. Ak máte akékoľvek podozrenie na nekalé chovanie týchto tretích strán, kontaktujte nás.

Z odberu e-mailových správ sa môžete kedykoľvek odhlásiť aj sami. Stačí kliknúť na priložený odhlasovací odkaz v e-maily, prípadne nám spätne napísať, že si už e-maily neprajete dostávať a my Vás odhlásime.