Dosiahli ste úspech? Potom spravte tieto 4 veci, radí self-made milionár

Self-made milionár Paul Scolardi pôsobil takmer dve desaťročia v segmente podnikových financií ako účtovník a už viac ako 18 rokov obchoduje s akciami. Je zakladateľom spoločnosti Super Trades LLC a na sociálnej sieti Twitter je široko známy ako „Superman of Stocks“.

Dnes je Scolardi aj finančným pedagógom, pričom výučbu jeho obchodnej stratégie absolvovalo už viac ako 1100 študentov z 30 krajín sveta. Ako dnes tvrdí, vždy mal za cieľ stať sa finančne nezávislým, byť vlastným šéfom a mať možnosť pracovať odkiaľkoľvek, čo sa mu nakoniec aj podarilo.

Scolardi teraz radí, aké 4 veci by mal človek aplikovať, ak má pocit, že už dosiahol úspech:

1. Zostaňte pokorní – akonáhle uspejete, môžete mať nutkanie správať sa nafúkane či arogantne. Takýmto štýlom však môžete veľmi ľahko stratiť priateľov, rodinu či svojich fanúšikov, čiže celá tá radosť, ktorá prichádza s úspechom, bude behom sekundy preč.

2. Stanovte si ešte väčšie ciele – ďalší cieľ, vďaka ktorému sa budete cítiť ešte úspešnejší, by mal byť väčší ako ten prvý. Nezabúdajte, že sa práve nachádzate v bode, o ktorom ste si predtým mysleli, že ho nie ste schopní dosiahnuť. Teraz je na čase stanoviť si podobne veľké ciele.

3. Pracujte ešte viac – väčší ciel si vyžaduje väčšie sebavedomie, silnejšiu motiváciu a viac práce. Mnoho ľudí ma tendenciu, že ak uspeje, zloží nohu z pedálu, prestane sa učiť a napredovať. Samozrejme, iste si máte užívať života, no naďalej aplikujte a zlepšujte pracovnú etiku, ktorá vám pomohla dosiahnuť terajší úspech.

4. Ignorujte neprajníkov – keď uspejete, ľudia budú žiarliť a ohovárať vás. Buďte pripravení, že o sebe začujete tie najhoršie veci. Nie každému sa budete páčiť a nie každý bude vo vás veriť. To však nemá nič spoločné s dosiahnutím vašich cieľov. Plytvanie energiou na týchto ľudí je presne to, čo neprajníci chcú. Ignorujte ich.

Čítajte tiež: Štúdia analyzovala 500 milionárov. Túto jednu charakteristiku majú všetci spoločnú

xtb
Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre