21 vlastností mimoriadne úspešných miliardárov

Na portáli businessinsider.com sa objavil zaujímavý článok o vlastnostiach mimoriadne úspešných miliardárov.

Okrem toho, že na účtoch majú miliardu, sa vyznačujú aj špecifickými vlastnosťami, ktoré sú pre niektorých ľudí na míle vzdialené. Ktoré to sú?

Oprah Winfrey – vďačnosť

Známa podnikateľka a televízna hviezda Oprah Winfrey tvrdí: “Buďte vďační za to, čo máte. Pokiaľ sa koncentrujete na to, čo nemáte, nikdy nebudete mať dosť.”

Warren Buffett – trpezlivosť

Druhý najbohatší muž v USA tvrdí, že je celkom ľahké zbohaťnúť, no nie je ľahké zbohatnúť rýchlo. Chce to trpezlivosť, ktorej má Buffett viac než dosť.

Jeff Bezos – odvaha

Ak chcete prísť s veľkou inováciou, musíte byť ochotní zlyhať, tvrdí Bezos, zakladateľ Amazonu. Jeho odvaha a odvaha padnúť z neho spravila jedného z najúspešnejších inovátorov sveta.

 

Larry Ellison – zvedavosť

Larry Ellison, miliardár ktorý založil softvérového obra Oracle raz povedal, že za svoj úspech vďačí svojej zvedavosti. Neutichájúca zvedavosť a spochybňovanie autority vám môže narobiť problémy, no pre život sú tieto veci nesmierne dôležité.

Sheldon Adelson – húževnatosť

Tento hotelový a kasínový magnát začal podnikať už ako 12-ročný, avšak na ceste k miliardám prišiel dvakrát o majetok. Za to, že dnes drží imania v hodnote 30 miliárd dolárov, vďačí svojej húževnatosti.

Donald Trump  – vášeň

Bez vášne nemáte energiu, bez energie nemáte nič, tvrdí známy realitný magnát Donald Trump. Nič veľké nikdy nebolo dosiahnuté bez nadšenia a vášne, čo Trump dobre vie.

Pozri si všetkých 21 miliardárov na tomto odkaze.

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre