20 skvelých aplikácií pre váš nový Android telefón

Dostali ste od svojich blízkych pod stromček nový telefón s Androidom? Určite nie ste sami. Aj tieto Vianoce sa len tak hemžili múdrymi telefónmi, ktoré sú opäť oveľa vyspelejšie ako tie minuloročné. Ak neviete, akými aplikáciami svoj nový smartfón “nakŕmiť”, máme pre vás 22 užitočných tipov.

Elevate – Brain Training

Vytrénujte svoj mozog appkou Elevate, ktorá ponúka viac ako 25 minihier zacielených na precvičenie pamäti, pozornosti či dokonca matematických schopností. Dobrým tréningom vycibríte svoje kognitívne zručnosti a zvýšite si sebavedomie.

Yahoo Weather

Vo vašom novom smartfóne by nemala chýbať ani dobrá aplikácia na počasie. K tým najelegantnejším patrí Yahoo Weather – upozorní vás na zlé počasie a očarí vás krásnymi fotografiami a animáciami.

Photo Editor by Aviary

Chýbať by nemal ani editor fotografií – Photo Editor by Aviary je výkonným editorom, cez ktorý vyvážite farby na fotkách, pridáte rámy či zábavné samolepky.

KineMaster Pro

Mnohí z vás chcú určite editovať aj video. Profesionálny strih vám ponúka KineMaster Pro – ide o intuitívny aplikáciu so skvelým dizajnom. Nevýhodou je, že v bezplatnej free verzii máte na vytvorených videách vodoznak.

VLC media player

Keď už hovoríme o videu, určite by ste nemali prehliadnuť prehrávač VLC media player, ktorý si hravo poradí s každým videoformátom.

Google Chrome

Vo vašom novom Android telefóne by nemal chýbať ani najpopulárnejší webový prehliadač Google Chrome. Táto aplikácia so zabudovaným prekladačom vám zabezpečí rýchle prehliadanie stránok a synchronizáciu s inými zariadeniami.

1Password

Aby ste nemali chaos v heslách, odporúčame siahnuť po appke 1Password. Aplikácia uchová všetky vaše dôležité prihlasovacie údaje na jednom mieste, takže do svojich obľúbených služieb sa prihlásite iba jedným klikom.

Sunrise

Nezabudli sme ani na kalendár. Čoraz obľúbenejšou aplikáciou v tejto kategórii je appka Sunrise, ktorá je zosynchronizovaná s inými kalendármi

Feedly

Spomedzi RSS čítačiek je vhodnou voľbou Feedly – vďaka appke budete mať všetky RSS odbery na jednom mieste a navyše prezentované zaujímavou formou.

Instagram

Ak ste fanúšikom fotiek, určite vás bude zaujímať jedna z najpopulárnejších služieb na úpravu a zdieľanie fotiek – Instagram (pozor, táto služba je dosť návyková a môže vám zobrať dosť času :-)

Pocket

Pocket je skvelým nástrojom, ktorý umožňuje uložiť vaše obľúbené články a stránky a neskôr si ich prezrieť aj v offline režime

Evernote

Hľadáte niečo na poznámky? Aplikácia Evernote vám pomôže zachytiť text, zvukový záznam či fotografiu. Navyše, tieto dáta si môžete pohodlne uložiť do cloudu a ušetriť tak miesto v zariadení.

Bloomberg

Ak sa aspoň trošku zaujímate o biznis a finančné trhy, appka Bloomberg vás udrží v dianí. Nájdete tu aktuality, ale aj menové kurzy či grafy.

Skype

Pohodlný nástroj nielen na komunikáciu s rodinou a priateľmi, ale aj na zdieľanie súborov s kolegami, zamestnancami či zákazníkmi.

Mobile Security & Antivirus

Nezabúdajte ani na bezpečnosť svojho nového smartfónu. Množstvo bezpečnostných prvkov a úplne zdarma ponúka aplikácia Mobile Security & Antivirus od Avastu.

Level Money

Čo tak dostať svoje osobné financie pod kontrolu? S appkou Level Money môžete sledovať svoje výdavky a taktiež naplánovať, koľko chcete usporiť.

Facebook

Jednu z najviac inštalovaných aplikácií na svete netreba obzvlášť predstavovať.

Scanbot | PDF Skener

Veľkým prínosom je aj Scanbot, nástroj, ktorý digitalizuje dokumenty v papierovej podobe a ukladá ich v PDF vo vysokej kvalite.

Google Fit

Táto aplikácia vám pomôže merať aktivity ako beh, jazda na bicykli či chôdza.

Dropbox

A nakoniec si predstavíme cloudové úložisko Dropbox, vďaka ktorému sa k svojim dokumentom dostanete pohodlne aj cez smartfón. Bez ohľadu na to, kde sa práve budete nachádzať, vaše obľúbené fotografie, dokumenty, videá atď. budete mať neustále po ruke.

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre