Omrzel vás nízky výnos v banke? Čo tak investovať s profesionálmi!

Pr správa: Ako ste si už iste všimli, prostredie rekordne nízkych úrokových sadzieb spôsobilo, že úročenie vkladov v bankách nestojí za veľké povšimnutie. Kým niektoré finančné domy ponúkajú 1-2 %-ný úrok, pri mnohých to nie je ani jedno percento.

Netreba ale zúfať. Možností, ako dosiahnuť solídne zhodnotenie svojich finančných prostriedkov je viacero. Preto neváhajte a využitie viaceré možné investičné príležitosti so spoločnosťou Across. Medzi ktoré  patrí aj investovanie na kapitálovom trhu. V pozícii investora môžete siahnuť po akciách, komoditách či iných finančných nástrojoch, nasadiť správnu investičnú stratégiu a dotiahnuť svoju investíciu do úspešného konca so zaujímavým výnosom.

Znie to jednoducho, avšak samozrejme, nie každý je rodený investor a obchodník. Najmä na Slovensku sa ľudia na investovanie pozerajú neveriacky a s obavami, za čo môže len jedna jediná vec  – dostatočne investíciám nerozumejú. Z toho dôvodu sa radšej rozhodnú uzatvoriť jednoduchý produkt v najbližšej  banke, a to aj napriek tomu, že jeho výnos „požerie“ inflácia.

Takže čo spraviť v prípade, ak chcete svojim peniazom dopriať solídne zhodnotenie, no s investovaním veľké skúsenosti nemáte?

Riešením takejto situácie môže byť profesionálny správca , ktorý sa o investovanie vašich prostriedkov postará za vás. Odbremení vás od neustáleho sledovania finančných trhov, vašu investíciu obohatí o množstvo skúseností, ktorými ako aktívny investor disponuje a tým vám ušetrí množstvo času a samozrejme aj peňazí.

Vhodným príkladom, ako sa správca môže postarať o vaše finančné prostriedky, je investičná stratégia Across Momentum+ od spoločnosti Across, ktorá dosiahla v minulom roku výnos viac ako 28%.

Len si to porovnajme s vyššie spomínaným bankovým vkladom – minulý rok by nám 1000 eurový termínovaný vklad v banke priniesol maximálne 2 %, čo v absolútnom vyjadrení predstavuje výnos 20 eur. Investičná stratégia Across Momentum+, ktorá je založená na investovaní do akcií amerických malých a stredných podnikov, dokázala v uplynulom roku premeniť 1000 eur na 1280 eur.

Samozrejme s vyšším výnosom je spojené riziko kolísania hodnoty investície v čase, preto investičná stratégia Across Momentum+ je určená pre investorov, ktorí majú vyššiu toleranciu k riziku a voľné prostriedky minimálne na obdobie 5 rokov.

xtb
Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre