Poistenie bez čakania

PR správa: Aj Vy ešte platíte svoju poistku na auto celé roky v jednej poisťovni? Prípadne ste v minulosti použili zabehnutý systém s tým že ste fyzicky navštívili pobočky jednotlivých poisťovní vo Vašom meste a následne doma porovnávali ceny a obsah jednotlivých ponúk?

Áno, všetci sme to kedysi robievali, ale dnes je doba našťastie ďalej. Porovnanie poistky je dnes možné z pohody domova cez internet. Najčastejšie sa jedná o neživotné poistky pričom vedie online pzp poistenie, cestovné poistenie prípadne havarijné poistenie motorového vozidla.

Ďalšou veľkou kapitolou, ktorá sa výrazne presadila, je poistenie majetku a domácnosti. To samozrejme ale nie je všetko, čo internet a služby dnes ponúkajú. Doba je naozaj ďalej a poistku je možné aj uzavrieť a zaplatiť cez internet. Často dochádza pri takýchto poistkách aj k zníženej cene nakoľko poisťovne majú nižšie náklady pre uzavretie takejto poistky.

Pre úplné dokončenie procesu často krát postačuje menej ako pol hodina času. Ten Vám ostane napríklad aj na prezretie rôznych nápadov na zariadenie interiéru na webe www.obyvacky.eu

Odborný web o interiérovom dizajne s kvalitnými referenciami a konkrétnymi príkladmi riešeniami jednotlivých izieb v domácnosti. Či už idete zariaďovať nový byt alebo rekonštruovať starší dom, inšpirácie sa vždy hodia. Ďalšou samostatnou sekciou je aj výroba nábytku na mieru ktorá posúva interiér na vyšší level od typizovaných zostáv.

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre