10 mobilných aplikácií, ktoré váš biznis určite ocení

1. Pocket

Práve ste sa na svojom telefóne, tablete alebo osobnom počítači dostali k zaujímavému článku alebo videu, no teraz naň nemáte čas? Na to, aby ste sa k zaujímavým veciam na internete vrátili kedykoľvek a odkiaľkoľvek, slúži úložisko Pocket. Jedným klikom si doň nahádžete zaujímavé odkazy, ku ktorým sa neskôr z pohodlia gauča dostanete (dokonca aj offline).

2. Evernote

Ešte stále ste nenašli inteligentný poznámkový blok, ktorý vie okrem textu spracovať aj zvuk či video? Čo tak vyskúšať Evernote – ide o prehľadnú aplikáciu, ktorá je priam stvorená na zachytávanie všetkého, čo vám preblysne hlavou (výhodou je aj cloudové úložisko). Evernote je k dispozícii pre Android, iOS ako aj Windows Phone.

3. MailChimp

Výbornou službou pre riadenie vzťahov so zákazníkmi je aplikácia MailChimp. Prostredníctvom niekoľkých klikov môžete vytvárať newslettere, pridávať nových odberateľov do zoznamov a odosielať im správy. Možno vypracujete kampaň na svojom osobnom PC, no ponáhľate sa na obed a nestihnete ju rozposlať odberateľom. V takom prípade stačí vytiahnuť mobilný telefón a dokončiť kampaň cez aplikáciu.

4. Skype

Osobne mám so službou Skype veľmi dobré skúsenosti. Ide o flexibilnú aplikáciu, s ktorou sa dá bez problémov pracovať na akomkoľvek zariadení. Mnohí z nás tento nástroj využívajú na komunikáciu (chat, hlasový hovor, videohovor) a zdieľanie súborov s kolegami, zamestnancami či zákazníkmi. Nielen že vám ušetrí množstvo peňazí, ale aj čas!

5. Bloomberg

Užitočným pomocníkom vo vašom podnikaní môže byť aplikácia spravodajskej agentúry Bloomberg. Okrem bleskových ekonomických a finančných správ tu nájdete aj aktuálne kurzy svetových mien, ceny akcií, komodít a k nim aj prehľadné grafy.

6.Google Analytics

K biznisu dnes nepochybne patrí webová prezentácia. Možno chcete vedieť, či nová reklamná kampaň zvýšila počet návštevníkov vášho webu, prípadne by ste radi zistili, na ktoré sekcie vaši klienti klikajú najviac. Vďaka službe Google Analytics budete mať všetky dôležité metriky týkajúce sa webu ihneď po ruke, trebárs aj v reálnom čase.

7. Trello

Ak potrebujete čokoľvek zorganizovať, či už sú to vaše úlohy alebo váš biznis tím, nápomocnou vám bude bezplatná služba Trelly. Nejde len o klasický záznamník úloh, ale kompletný nástroj, prostredníctvom ktorého môžete so svojimi ľuďmi spravovať jednotlivé projekty.

8. RescueTime

S aplikáciou RescueTime budete mať svoj čas neustále pod kontrolou. Môžete si zmerať čas na vybavovanie klientov, odpisovanie e-mailov či schôdzky. Vyhnete sa tým preťaženiu, odhalíte najväčšie rozptýlenia a zvýšite efektivitu procesov. K fanúšikom aplikácie sa radí aj autor knihy 4-hodinový pracovný týždeň Tim Ferrris

9. SignEasy

Tým najjednoduchším a najpohodlnejším spôsobom, ako zo svojho mobilného telefónu podpísať dokument, je nainštalovať si aplikáciu SignEasy. Stačí naimportovať dokument, podpísať ho a odoslať tam, kam potrebujete.

10. Money Lover

Každý úspešný človek má komplexný prehľad o svojich príjmoch a výdavkoch. K tomu, aby ste nad svojimi osobnými financiami získali plnú kontrolu, vám poslúži aplikácia Money Lover. Prostredníctvom nej získate prehľad o svojom rozpočte – výdavkoch a príjmoch. Tento finančný kalendár vás upozorní na blížiacu sa splatnosť záväzkov alebo vám pripomenie dôležité transakcie.Výhodou je, že pracuje až v 45 svetových menách.

DUŠAN HRUŠKA je zakladateľom Investičných Novín - www.investicne.sk. Je absolventom Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela, kde vyštudoval odbor Financie, bankovníctvo a investovanie. Je tiež zakladateľom portálu www.skolaforexu.sk
Zdieľať
Komentáre