Pozrite sa, ako vyzerajú pracovné stoly úspešných ľudí

Ako môžete vidieť nižšie, úspešní ľudia si dávajú záležať, aby na svojich pracovných stoloch nemali veľký neporiadok. Niet sa čomu diviť. Pracovný stôl má človeku umožniť byť produktívnejším, zdravším a vychutnať si pohodlie.

Každé pracovné prostredie, ktoré vám predstavujeme nižšie, je niečim špecifické a zaujímavé. Posúďte sami!

1. Dva počítače, malá fľaška whisky, jedna fľaša vody Pellegrino a dvojica analógových hodín. Tak vyzerá stôl Michaela Moritza, slávneho anjelského investora zo spoločnosti Sequoia Capital.

Pracovný stôl finančníka Michaela Moritza

2.Vo firme Bloomberg nemá nikto vlastnú kanceláriu, dokonca ani náš generálny riaditeľ, hovorí Emily Chang. Ako ale dodáva, každý má vlastný Bloomberg terminál. „Keď som tu začala pracovať, netušila som, čo budem robiť so štyrmi rôznymi obrazovkami. Dnes bez nich nemôžem žiť“, hovorí Chang.

3. Rafat Ali, riaditeľ a zakladateľ spoločnosti Skift tvrdí, že panoráma je dôležitou súčasťou jeho pracovného priestoru. Musíte uznať, že výhľad z jeho pracovne je naozaj pôvabný.

4. Craig Newmark, zakladateľ spoločnosti Craiglist hovorí: “Na stole mám jeden veľký monitor napojený na počítač. Nemám tu takmer žiadne papiere a dokumenty, pretože takmer všetko dohadujem online.”

5. “Ako môžete vidieť, milujem svetlo a farby”, hovorí Jeff Jordan, generálny partner Andreessen Horowitz. Fotografia nižšie jeho vášeň pre farby plne  potvrdzuje.

6. “Snažím sa do mojej práce vnášať jasnosť, jednoduchosť a presnosť. To je dôvod, prečo toho na mojom pracovnom stole veľa neuvidíte”, zdôvodňuje vzhľad svojej pracovne Steve Rubel zo spoločnosti Edelman.

 

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre