Pozrite sa, o koľkej ráno vstáva týchto 10 úspešných riaditeľov

1. Známy britský biznismen a výkonný riaditeľ Virgin Group, Richard Branson v interview pre Business Insider prezradil, že sa prebúdza o 5:45. Ranný čas využíva na cvičenie a taktiež presun do práce (najmä vtedy, keď sa zobúdza na svojom súkromnom ostrove).

2. Šéf technologického obra Apple, Tim Cook, je už známe ranné vtáča, ktoré je hore o 4:30 a rozosiela firemné e-maily. Do svojej kancelárie chodí ako prvý a odchádza ako posledný.

3. Jack Dorsey, riaditeľ Twitteru, svoje ranné vstávanie opisuje v magazíne „New York Magazine“. Ako uvádza, vstáva o 5:30, pričom svoj deň začína meditáciami a jogou.

4. Howard Schultz, výkonný riaditeľ medzinárodnej siete kaviarní Starbucks hovorí, že aj keď svoj deň zaháji jazdou na bicykli, v kancelárii stihne byť už o šiestej ráno. O koľkej tak môže vstávať? To už posúďte sami.

Pozri tiež: Nápad s krajšími zadkami z nej spravil miliardárku!

5. Steve Reinemund bol kedysi riaditeľom PepsiCo, teraz je dekanom na Wake Forest University. Ako raz uviedol pre Yahoo Finance, vstáva už o 5:30, aby si mohol vychutnať ranné noviny, či už New York Times, Financial Times alebo The Wall Street Journal.

Bill Gross – Pimco

6. Investor Bill Gross (na snímke vľavo), ktorý kormidluje najväčší dlhopisový fond sveta Pimco, sa ráno prebúdza o 4:30.

Ako uvádza magazín Fortune, Gross si ráno prezrie finančné trhy a o šiestej sa dostane do kancelárie.

7. Šéf americkej spoločnosti Disney Bob Iger hovorí, že ráno je hore už o 4:30.

Ako raz prezradil pre New York Times, jednoducho potrebuje čas na veci, ktoré má rád – číta noviny, prezerá si e-maily, počúva hudbu.

8. Prebúdzam sa o 4:15, posielam e-maily, volám obchodným partnerom na východnom pobreží, prečítam si noviny a zájdem do telocvične na stacionárny bicykel.

Takto svoje ráno pre agentúru AP opisuje David Cush, CEO spoločnosti Virgin America.

9. Ursula Burns, výkonná riaditeľka Xeroxu sa aj napriek tomu, že niekedy pracuje do polnoci, ráno zobúdza už o 5:15. Okrem iného má dvakrát do týždňa ranný osobný tréning, ktorý začína o 6:00.

10. Na záver si predstavíme najväčšie ranné vtáča, ktorým je riaditeľ Fiatu a Chrysleru Sergio Marchionne.

Tento 61-ročný manažér sa ráno prebúdza už o 3:30. Ako pre Financial Times uviedol jeden z riaditeľov automobilového holdingu, keď je sviatok v Taliansku, Marchionne odchádza pracovať do USA. Naopak, keď sa nepracuje v USA, odlieta do Talianska.

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre