Foto: Návšteva Buffettovej kancelárie!

Ak stále neveríte, že Buffett na svojom pracovnom stole nemá počítač, tak vás určite presvedčia fotky, na ktorých predstavuje svoju originálnu kanceláriu. “Všetko čo potrebujem, sú tieto dokumenty a telefón”, hovorí investor a ukazuje na pracovný stôl (viď úvodné foto).

Svetoznámy finančník, ktorý pred pár dňami oslávil 83-rokov, dal reportérom zo CBS možnosť nafotiť jeho skromnú pracovňu v ústredí holdingu Berkshire Hathaway, ktorý sídli v štáte Nebraska. Keďže kanceláriu tohto miliardára sa nepodarí navštíviť každý deň, zábery si treba naozaj vychutnať. Nech sa páči, tu sú:

V momente, keď prekročíte prach Buffettovej kancelárie, si nemôžete nevšimnúť množstvo fotografií. Kto na nich je? Ide o fotky ľudí, ktorí pre Buffetta veľa znamenajú.

Na tejto fotografii sa nachádza Buffettov otec. Fotka je z roku 1942,  kedy sa uchádzal o miesto v americkom kongrese.

Vitrína po Buffettovej pravici nám jasne dokazuje, že investor je verným fanúšikom futbalu v Nebraske.

Keď mal Buffett 21 rokov, zaplatil si 100-dolárový kurz Dalea Carnegieho, aby sa prostredníctvom neho naučil hovoriť na verejnosti. Na fotografii nižšie vidieť pridelený certifikát.

Vedľa Carnegieho certifikátu sa nachádza Prezidentská medaila slobody, ktorú Buffettovi v roku 2010 udelil americký prezident Barack Obama.

“Play Like A Champion Today”. Tento nápis zo šatní futbalového klubu Notre Dame bol inšpiráciou pre motivačný slogan nad jeho dvermi, s ktorým sa zamestnanci Berkshire stretávajú každé ráno.

Na fotografii nižšie môžete vidieť obálku magazínu Forbes s podpisom Buffettovho kamaráta, speváka Jay-Z.

Na polici za Buffettom je vidieť encyklopédiu World Book (zapamätajte si – žiadny počítač)

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre