Na verejnosť sa dostal presný dátum, kedy bude predstavený iPhone 6!

Uznávaný blog All Things D, ktorý sa odvoláva na svoje dôverné zdroje informuje, že americká spoločnosť Apple by nový iPhone generácie 6 mala predstaviť dňa 10. septembra 2013.

Apple už potrebuje novú verziu svojho múdreho telefónu, aby stimuloval predaje a opäť tak zabojoval o vyšší podiel na trhu. V uplynulom druhom kvartáli 2012 podiel iPhonu na trhu smartfónov poklesol na 13,2 %, zatiaľ čo zariadenia s Androidom zaberajú takmer 80 % trhu.

Čoraz viac sa špekuluje, že nový iPhone bude cenovo dostupnejší, aby mohol konkurovať lacnejším zariadeniam s Androidom. Mnohí odborníci sa tiež domnievajú, že iPhone 6 bude vodotesný, čomu nahráva aj najnovšie udelený patent. Práve namočenie do vody je považované za najčastejšiu príčinu poškodenia týchto telefónov.

Okrem toho Apple získal spoločnosť AuthenTec, ktorá sa špecializuje na snímanie odtlačkov prstov. Je dosť možné, že aj táto technológia bude súčasťou najnovšieho Apple smartfónu.

Najnovší iPhone by mal bežať na novom operačnom systéme iOS 7, ktorý okrem nových možností pre vývojárov prináša aj redizajn.

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre