Akcie Google prvýkrát nad 900 $

Ešte nikdy doteraz nestáli akcie spoločnosti Google viac ako 900 dolárov.

Stredajšie obchodovanie tak prináša nový rekord, keďže k 19:50 sa akcie internetového obra nachádzajú na úrovni 906 dolárov, čo je zhodnotenie o 2,15 %.

Ešte začiatkom roka stála jedna akcia Google 700 dolárov. Od tej doby sa ale táto technologická spoločnosť postarala o množstvo pozitívnych správ, ako je príchod jej dátových okuliarov “Google Glass” či náskok jej systému Android nad konkurenčnou platformou iOS.

Vývoj akcií Google za posledných 5 dní

Google štartuje svoju službu na streamovanie hudby

Mnoho odborníkov poukazuje na prebiehajúcu vývojársku konferenciu Google I/O, ktorá priniesla predstavenie nového telefónu či nástrojov pre on-line hry. Okrem toho Google dnes odštartoval svoju novú hudobnú streamovaciu službu, prostredníctvom ktorej si užívatelia môžu púšťať svoje obľúbené skladby priamo zo siete.

Služba s názvom „Google Play Music All Access“, ktorú si užívatelia môžu predplatiť, je v súčasnosti dostupná len v USA. Za 9,99 USD mesačne si užívatelia môžu vychutnávať neobmedzenú hudobnú ponuku.

Nedávno sme vás v Investičných Novinách informovali, že so svojou službou na streamovanie hudby prichádza aj spoločnosť Apple, ktorá sa v súčasnosti naťahuje s hudobnými vydavateľstvami. Vydavateľstva Sony Music a Warner Music totiž tlačia na získanie lepších licenčných podmienok.

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre