Nemecký majster v predaji: Talent nerozhoduje, je to o tvrdom tréningu!

Keď sme sa pri budovaní kníhkupectva Investičných Novín rozhodovali, aké knižné tituly do našej ponuky zaradíme, nemohli sme obísť jedného z najlepších trénerov v oblasti predaja – Martina Limbecka.

Už na prvý pohľad môžete vidieť, že Limbeck je sebavedomý predajca. Má za sebou 10 rokov tvrdej práce, a ako sám hovorí, nikto nelezie na vrchol bez námahy, nepretržitého a dychtivého učenia sa či získavania zručností. On sám sa na vrhoch dostal vďaka výraznej odvahe, pracovitosti a disciplíne.

Tento zrejme najlepší nemecký predajca zastáva názor, že usilovnosť poráža talent a skutoční majstri v predaji sa rodia po mnohých, mnohých hodinách tréningu. Ambiciózni predajcovia sa podľa Limbecka vyznačujú silnou vôľou a práve títo ctižiadostiví obchodníci vyhrávajú.

Cieľ Limbecka je jasný – chce, aby jeho „žiaci“ výrazne navýšili výkonnosť svojho predaja. Nestačí mu spokojný klient. Jeho klient musí byť ohromený!

Je trénerom, ktorý má zvláštnu schopnosť pomáhať predajcom prekonávať svoj strach. Tvrdí, že slovo NIE nemožno brať ako náraz o stenu – je to skratka pre ďalšiu príležitosť. On sám oslovil 1000 klientov a 919-krát bol odmietnutý. Ale ako tvrdí, páčilo sa mu to!

Ľudia, ktorí sa zúčastnili Limbeckových seminárov, si ich zrejme pamätajú naspamäť,  pretože tento muž vie neuveriteľne upútať pozornosť. Nie je to žiadny teoretický rečník. Práve naopak, príznačné sú pre neho praktické príklady a výdatné rady do života, ktoré ocenil nejeden jeho fanúšik.

Mnoho z praktických rád, na ktorých sa okrem ponaučenia taktiež dobre pobavíte, nájdete aj v knihe “Jak myslí špičkový obchodník”.

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre