Kto vlastne ten Brian Tracy je?

Naši čitatelia si už zrejme všimli, že na sociálnych sieťach často citujeme autora Briana Tracyho.  Za menom, ktorého iniciály často vidieť za svetoznámymi výrokmi, stojí motivačný rečník a biznismen.

K dnešku Brian poskytol konzultácie pre viac ako 1000 firiem a celkovo oslovil cez 5 miliónov ľudí. Jeho viac ako 45 kníh boli preložené do desiatok jazykov.

Ešte predtým, než Brian založil spoločnosť Brian Tracy International, ktorá sa venuje rozvoju jednotlivcov a organizácií, sa venoval predaju, marketingu, či investíciám do nehnuteľností. Vo všetkých týchto oblastiach dosiahol nemalý úspech a zarobil množstvo peňazí.

Napriek tomu to Tracy v začiatkoch nemal vôbec ľahké.  Ako mladý nepoznal slovo luxus či blahobyt. Jeho rodina mala finančné problémy a Brian počas dospievania vykonával náročnú fyzickú prácu. Nedokončil strednú školu, no ani to mu nebránilo v tom, aby sa z neho stal úspešný človek. Otázka, prečo sú niektorí ľudia úspešnejší než ostatní, mu nakoniec zmenila život. Neskôr dohnal zameškanú školu a dosiahol titul MBA a stal sa z neho úspešný obchodník.

Mnohí ho opisujú ako nadčasového trénera, ktorého motivačné techniky nakopli tisíce ľudí. Osobnostný rozvoj a Brian Tracy sú už synonymá. Popri motivačných knihách či publikáciach v oblasti time-manažmentu nahral viac ako 500 audio a videoprogramov. O osobnostnom rozvoji prednášal ľudom z IBM, Hewlett Packard či PepsiCo.

V našom kníhkupectve vám od Briana Tracyho ponúkame niekoľko titulov, ako kniha Žiadne výhovorky alebo Pobozkajte žabu.

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre