Sladký to život zamestnancov v Google

Niet pochýb, že práca v spoločnosti Google patrí k najvyhľadávanejším a najlepším na svete. Ľudia, ktorí v Google pracujú vedia, že sa nemusia starať o nič iné ako svoju prácu. Výhody, ktoré im internetový obor ponúka sú priam neslýchané!

Stačí uviesť bezplatné zapožičanie automobilu, grátis telocvične, masáže, ordinácie či starostlivosť o deti. Okrem toho technologický gigant zabezpečuje radu ďalších doplnkových služieb ako umytie auta, výmenu oleja, opravy bicyklov či kaderníctvo.

Zamestnanci nemajú zdarma len obedy, ale aj raňajky a večere. Navyše, po celom areáli sú roztrúsené barové pulty s barmanmi, kde si pracovníci môžu vychutnať čerstvý džús alebo kávu. Aby to nestačilo, každý piatok majú pracovníci nárok na oddych a zábavu, ktorú im spríjemňuje bezplatná ponuka piva či vín.

Googleplex

Samozrejmosťou je bezplatná doprava do práce a z práce. Zamestnanci roztrúsení po celom San Franciscu sa tak o presun do zamestnania nemusia vôbec starať. Google má totiž svoju vlastnú dopravnú sieť, nezávislú od tej miestnej!

Spoločnosť disponuje tými najbystrejšími IT špecialistami, ktorí sú vždy po ruke ostatným. Ak jednoducho máte problém napríklad s nabíjačkou k notebooku, IT technik je vám hneď k dispozícii.

Veľkým bonusom na tejto práci je aj fakt, že si do Google môžete priniesť svojich domácich miláčikov. Teraz si predstavte, že by ste svojho psíka priniesli do vašej súčasnej firmy. Behal by vám po kancelárií, poschodí a vaši kolegovia by boli zrejme dosť nervózni. V Google to nehrozí, domáci maznáci sú tu vítaní!

Nie je to len o „materiálnych“ statkoch. Mnohí zamestnanci si nevedia vynachváliť prostredie inteligentných ľudí, od ktorých sa každý deň niečo nové naučia.

Každý človek, ktorý pre Google pracuje vie, že je súčasťou úžasnej firmy, ktorá sa rok čo rok rozrastá. Nie každý musí byť boháčom. Hlavná je pre nich stabilita a radosť z práce!

Možno by Vás zaujímalo: Knižka z nášho kníhkupectva – Čo by urobil Google?

Foto: Google

xtb
Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre

Len aby niektori nesedeli cely den za barom a nezneužívali systém..ale to skô na slovensku by bolo :-D

Introvert – ale na Slovensku asi takéto podniky nikdy nebudeme mať. V prvom rade by sme museli zmeniť politicke myslenie