PONČ: Kto naučí našich politikov odpovedať?!

V televíznych diskusných reláciách ma vždy vytočí reakcia našich politikov, keď pri otázke, na ktorú existuje jednoduchá odpoveď ÁNO alebo NIE, sa začnú vykrúcať a odbáčajú od témy.

Ako jeden z čerstvých príkladov by som uviedol pani poslankyňu Tomanovú v tohto-týždňovom vydaní relácie Doslova, ktorá na otázku, či bude hlasovať za návrh vládneho SMER-u ohľadom škrtania sociálnych dávok, nechcela podať jasné vyjadrenie a odpoveď doslova zadupala do zeme.

Vo vyhýbaní sa odpovedi nezaháľal ani pán poslanec Kaník, ktorý na otázku pána Staneka zo SAV, či si prečítal jeho odporúčania (nakoľko ho obvinil, že ako poradca premiéra nepodáva jasné riešenia), vôbec neodpovedal, pričom bol k odpovedi vyzvaný. Vygradovalo to až k hanobným urážkam pána Staneka smerom k osobe poslanca Kaníka.

Na Slovensku je už raritou nájsť politika, ktorý by na položenú otázku podal priamu odpoveď. A tak sa pýtam, kto môže za tento postoj? Otázky alebo defektné vyjadrenia našej politickej scény?!

Tento príspevok bol zaslaný do našej rubriky “Postreh od nášho čitateľa”.  Neváhajte nám poslať Váš postreh -> Pridať postreh

Autorom príspevku je Pavol Č. alias Palec.

xtb
Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre

ich treba ucit viac nez odpovedat..nielen ze niekedy vedia unikatne zavadzat ale v diskusiach vedia otocit vsetko na svoj prospech