Hľadá sa investičný guru!

Marc Faber má 66 rokov, Jim Rogers tento rok oslávi 70-ku, Gottfried Heller 77 rokov atď., atď.. Mnoho investičných legiend (ak nie všetky) sa pomaly ale isto poberá na dôchodok. Mágovia, na ktorých sa pri svojich bezradných otázkach obracajú svetové média, prekonali so svojimi čarovnými stratégiami všetky tie novodobé vzorce a výpočty!

Nie, vôbec týchto investorov neodsúvame stranou, len sa zamýšľame nad dôležitou otázkou:

Kto bude ďalší? 

Kto nastúpi na ich pozície investorských hviezd? Koho budeme za pár rokov oslovovať investičný guru, ktorý bude mať odpovede na všetko?

Neostáva nič iné, ako ho len nájsť! Takže Investičné Noviny vyhlasujú –  Hľadá sa investičný guru!  Napíš nám jeho (jej) meno, z akej krajiny pochádza a prečo si myslíš, že práve ten Tvoj zvolený sa stane budúcim investičným mágom. Pravidlá sú jednoduché: Môže ísť o akéhokoľvek človeka (muž aj žena), z akejkoľvek krajiny, ktorý ani nemusí byť mediálny známy, no má predpoklad, stať sa gigantom v investíciach. Keďže ide o investičného guru, mal by mať za sebou nejakú investíciu. Dôležitou podmienkou je vek  (zvoleného mága) do 50 rokov

Budúcu stredu– 25.07.2012 – zverejníme spolu s Tvojim menom 5 vybraných mágov, pričom o tom najlepšom budú do konca budúceho týždňa – 29. 07.2012 – hlasovať naši čitatelia . Prví dvaja s najviac hlasmi od nás získajú zásielku potešujúcich vecných cien!

Tak sa zamysli, goooogluj a hlavne neváhaj – možno bude  práve tvoj TIP ten pravý pre našich čitateľov!

Posielanie tipov bolo 25.07.2012 ukončené.

Hodnotenie vybraných kandidátov

www.investicne.sk

xtb
Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať