Získajte 25 podnikateľov, ktorí zmenili svet!

Už ste o nej počuli? Knižná novinka  25 podnikateľov, ktorí zmenili svet prichádza z rúk uznávaného amerického novinára John A. Byrne-ho. Byrne zozbieral 25 fascinujúcich príbehov o vzniku najvplyvnejších firiem a korporácií, ktoré svojimi obchodnými modelmi či prístupom k zákazníkom výrazne ovplyvnili trhy a zmenili svet.

V knihe nájdete rozhovory s podnikateľmi ako je Michael Saul Dell, zakladateľ americkej počítačovej spoločnosti Dell, či Reid Hoffman, známy ako zakladateľ sociálnej siete LinkedIn, ktorá vám pomôže pri hľadaní zamestnania. Kniha neobchádza ani úspech Freda Smitha, zakladateľa najväčšej doručovateľskej spoločnosti v Spojených štátoch – FedEx.

Publikácia je unikátnou možnosťou, ako načrieť do úspechov týchto nadaných a najbohatších ľudí sveta. K nim sa radí aj Phil Knight, z ktorého rúk sa zrodila svetoznáma značka Nike. Knight je 19. najbohatším Američanom a ani rozhovor s ním nemôže v knihe chýbať. Voľnú ukážku z knihy si môžete prečítať aj na tomto odkaze.

Výnimoční tvorcovia výnimočných korporácií sa autorovi knihy zdôverujú nielen so svojimi obchodnými stratégiami a prístupmi k manažovaniu ľudí, ale rovnako otvorene opisujú aj svoje detstvo, všeobecné názory na dianie vo svete či vplyv biznisu na ich súkromný život a opačne.

Investičné Noviny vám dávajú možnosť získať túto knihu úplne zadarmo. Stačí len zodpovedať nižšie uvedenú otázku. Zo správnych odpovedí vyberieme jedného, kto bude knihu fascinujúcich príbehov držať už tento týždeň v ruke.

E-mailové adresy, ktoré zašlú správnu odpoveď budú následne abecedne zoradené – podľa toho, s akým percentuálnym ziskom/stratou výjde zo stredajšieho obchodovania nemecký index DAX 30, podľa toho zo zostaveného zoznamu úspešných e-mailov vyberieme výhercu. Príklad. Ak v stredu akciový index DAX zakonči so ziskom 0,46 %, tak 46. súťažiaci v zozname emailových adries získa knižku. Ak by bolo v zozname narp. len 30 adries, ide sa od začiatku (30 + 16). Uzávierka súťaže: V stredu 30. mája 2012  o 17:30 . 

                Vývoj indexu zverejníme v stredu na našej fb-stránke!

Výherca bude kontaktovaný spätne e-mailom.

Súťaž bola ukončená!

Knihu do súťaže venovalo kníhkupectvo upbook.sk 

 

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať
Komentáre