Apartmány pri mori za naozaj slovenské ceny

Investovanie do nehnuteľností patrí medzi najvýhodnejšie investície, pri ktorých nehrozí riziko straty investovaných finančných prostriedkov. Toto riziko, sa dá úplne eliminovať poistením danej nehnuteľnosti v poisťovni. Medzi ľuďmi sú mimoriadne v obľube dovolenkové destinácie na pobreží mora. Medzi krajiny s vysokým potenciálom rastu cien nehnuteľností patrí Egypt, ktorý najviac ponúka možnosť zaobstarať si takýto apartmán za výhodné ceny, ktoré začínajú na hranici od 7 500,- €. Tieto ceny sú neporovnateľne nižšie s cenami nehnuteľností napríklad v Chorvátsku, Taliansku, alebo na Slovensku. Navyše Egypt ponúka svojim návštevníkom počas celého roka teplú klímu a priaznivú teplotu mora na kúpanie.

EgyptReal ako najväčší predajca nehnuteľností  v Egypte prostredníctvom svojho partnera Mgr. Hanky Holubovej – Baltic Bohemia, je schopný pre svojich klientov zaistiť priamo v Hurghade služby, na ktoré sú zvyknutí pri kúpe bytu, alebo inej nehnuteľnosti na Slovensku. Tieto služby sú kompletné a naozaj sa dá hovoriť o službách od A po Z. Všetky služby sú na vysokej profesionálnej úrovni, s kompletným právnym servisom v slovenskom jazyku a to počas celého roka.

Množstvo ľudí zo Slovenska si z tejto severoafrickej krajiny urobilo svoj druhý domov. V Egypte je počas celého roka priaznivá klíma a teploty vhodné na kúpanie v mori, vylihovanie na pláži. Egypt je aj krajina s bohatou históriou a kultúrnymi pamiatkami zapísanými v zozname UNESCO. Poplatky za služby spojené s používaním nehnuteľností, ako aj poplatky za vodu, elektrickú energiu sú v Egypte neporovnateľne lacnejšie ako na Slovensku. Rovnako tak je oveľa lacnejší celkový život v tejto krajine, kde si aj slovenský dôchodca môže dovoliť život na vyššej úrovni ako na Slovensku. V Hurghade napríklad funguje aj Česko-slovenská zdravotnícka klinika, kde sa s lekárom alebo iným zdravotným personálom dorozumiete po slovensky. Na tejto klinike sú 24 hodín denne schopný poskytnúť perfektnú zdravotnú starostlivosť v nadštandardnom zariadení aj s odvozom na kliniku a späť úplne zadarmo. Stačí mať cestovný pas a klasické cestovné poistenie.

Druhá kategória  záujemcov o tieto nehnuteľností sú tzv.  investori, ktorý majú záujem financie výhodne investovať do nehnuteľností, ktorých cena neustále rastie, pričom svoj zisk vedia zvýšiť prenájmom týchto realít. Egyptreal je aj týmto záujemcom schopná ponúknuť nehnuteľností, kde je garancia výnosu z prenájmu až 7,5 % ročne! Jedná sa predovšetkým o apartmány v luxusných rezortoch, alebo priamo v hoteloch. Záujemca sa po kúpe stáva vlastníkom, pričom svoj apartmán môže využívať pre seba, alebo pre svojich blízkych určitý čas, napr. jeden mesiac a po zvyšnú dobu sa apartmán prenajíma. Tento výnos je v súčasnej dobe oveľa vyšší než výnos napr. na terminovanom účte v ktorejkoľvek banke, pričom je rovnako garantovaný ako aj v prípade vkladu do banky.

V oboch prípadoch o kúpu apartmánu je možné takmer pri všetkých typoch apartmánov a štúdií využiť výhodný splátkový kalendár, ktorý sa v maximálnej miere snaží vyjsť v ústrety klientom, pričom splátkový systém je bezúročný, alebo s malými úrokmi pri dlhšej dobe splácania niektorých nehnuteľností.

Kompletnú ponuku nehnuteľností v Egypte nájdete na webových stránkach www.egyptreal.sk

Rozhovor poskytla Oľga Morávková, regionálna riaditeľka

Redakčný tím Investičných Novín - investicne.sk. info@investicne.sk
Zdieľať